Discord sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız odasında bulabilirsiniz.Bu sürüme uygun save game bulabilir miyim?
Save Editör ile hile yapabilirsiniz.Para Hilesi Felan Var mı? Kolay Gelsin
Discord sunucumuzda Treasure of Nadia için açılan bir kanal var oraya yazarsan yardımcı olacaklardır.Save Editör ??? Nasıl Yapılıyor Bilgi Verirmisin
Davet geçersiz uyarısı alıyorum.Discord sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız odasında bulabilirsiniz.
Özel mesaj olarak davet linkini yolladım tekrardan kontrol ediniz.Davet geçersiz uyarısı alıyorum.
Teşekkür ederim, halloldu.Özel mesaj olarak davet linkini yolladım tekrardan kontrol ediniz.
Rica ederim.Teşekkür ederim, halloldu.
Dokunmatik Ekran Kontrolleri:Bu oyunu mobil olarak nasıl oynayabiliriz indirdim fakat sağ tık falan diyo
Net bir tarih veremiyoruz ama en kısa zamanda final versiyonunu sizlere Türkçe bir şekilde sunacağız.Oyunun finali yaklaşık 1 saat 40 dakika önce yayınlandı yanlış hatırlamıyorsam. Final sürümü buraya ne zaman eklenir acaba?
Doktordan alacaksın ama bazen görev veriyor onu yapman lazım sonrasında veriyor sana.Arkadaşlar nitlogliserin i nereden bulabilirim.
Teşekkür ederim.Doktordan alacaksın ama bazen görev veriyor onu yapman lazım sonrasında veriyor sana.
Rica ederim, iyi oyunlar.Teşekkür ederim.
Hile yaptıysanız çıkması çok zorlaşıyor.Yeşil tılsım çıkmıyor vazoları kırdı, parkta artık vermıyor zaten save ediyor yapmıştım ama tılsım yok yeşil olanı bomba yapıcam çıkmıyor oyunda 2 gündür yeşil tılsım arıyorum