R
resnack11
Kayıtlı Üye
Rica ederim iyi oyunlar
Sanallaştırma vs bir şey yazdı en son sonra Bitdefender virüs olarak algılayıp exe'yi sildi.
Rica ederim iyi oyunlar
Discord sunucumuzda #yardım kanalında sabitlenen mesajlara bakarsanız kotayı nasıl geçebileceğinizi gösteren video mevcut.drive linkine girince kota aşıldı diyor bunun çözümü nedir?
Hikaye olarak da var başka şey de. Lust Epidemic oynadıysan küçük bir spoiler verebilirim istersen.Hikayesi olarak mı yoksa başka bi şey mi bağlantılı?
Teşekkür ederim dostum.Discord sunucumuzda #yardım kanalında sabitlenen mesajlara bakarsanız kotayı nasıl geçebileceğinizi gösteren video mevcut.
Rica ederim.Teşekkür ederim dostum.
Virustotal de 8 tane program trojan olarak algılıyor. Kapatırsam sorun yaratmasın bu exe.resnack11 Anti-virüs programı kullanıyorsanız, onu ve Windows Defender'ı kapatmanız lazım.
Oyun içi çeviri dosyalarını ve diğer dosyaları şifrelediğimiz için virüs olarak algılıyor. Size zarar verecek hiç bir şey yok rahatlıkla indirebilirsiniz.Virustotal de 8 tane program trojan olarak algılıyor. Kapatırsam sorun yaratmasın bu exe.
15 Kasım'da global %100 sürüm yapımcının Patreon sayfasında yayınlanacak, buraya ise "tahminimce" 2-3 güne gelir.oyuna yeni güncelleme ne zaman gelecek bilglisi olan var mı?
Girip baktım çözümüne kopyalama işlemini denedim fakat kopyalarken hata veriyorRica ederim.
Oyunun, .zip uzantılı arşiv dosyasında ki bütün dosyaları, masaüstünde yeni klasör oluşturup, içine kopyalayın. Sonrasında exe'ye tıklayarak oyuna giriş yapın.Virüs programını kapattım, oyunu açıyorum. Cmd kısmı açılıyor ve hemen hızlıca kapanıyor. Sonrasında oyun da açılmıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Sorun nedir acaba?
Yok oynamamistim ama başlayacağım madem bağlantılılarHikaye olarak da var başka şey de. Lust Epidemic oynadıysan küçük bir spoiler verebilirim istersen.
Evet ilk onu oynaman daha iyi olur ama renderlara takılmamanı öneririm çünkü Nadia'ya göre düşük kalıyor ama yapım yılı eski olmasına rağmen yine de diğer RPGM oyunlara göre iyi bir oyun.Yok oynamamistim ama başlayacağım madem bağlantılılar
Beklemekten veya farklı bir alternatif denemekten başka çareniz yok gibi duruyor maalesef.Girip baktım çözümüne kopyalama işlemini denedim fakat kopyalarken hata veriyor
Aynı sorunu ben de yaşıyorum yardımcı olur musunuzMobilde sürekli oyundan atıyor sebebini bilen varmı ?
Oyunda video yükleme, kasma sorunu yaşayan arkadaşlar telefonlarında Google Chrome kurulu ise kaldırsınlar veya devre dışı bıraksınlar.Aynı sorunu ben de yaşıyorum yardımcı olur musunuz