Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
resnack11 Anti-virüs programı kullanıyorsanız, onu ve Windows Defender'ı kapatmanız lazım.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Virustotal de 8 tane program trojan olarak algılıyor. Kapatırsam sorun yaratmasın bu exe.
Oyun içi çeviri dosyalarını ve diğer dosyaları şifrelediğimiz için virüs olarak algılıyor. Size zarar verecek hiç bir şey yok rahatlıkla indirebilirsiniz.

O

oyunsever01

S.U.A.D. Özel Çeviri
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
oyuna yeni güncelleme ne zaman gelecek bilglisi olan var mı?

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
R

resnack11

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Virüs programını kapattım, oyunu açıyorum. Cmd kısmı açılıyor ve hemen hızlıca kapanıyor. Sonrasında oyun da açılmıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Sorun nedir acaba?

S

Silinen üye 28892

Virüs programını kapattım, oyunu açıyorum. Cmd kısmı açılıyor ve hemen hızlıca kapanıyor. Sonrasında oyun da açılmıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Sorun nedir acaba?
Oyunun, .zip uzantılı arşiv dosyasında ki bütün dosyaları, masaüstünde yeni klasör oluşturup, içine kopyalayın. Sonrasında exe'ye tıklayarak oyuna giriş yapın.

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
Yok oynamamistim ama başlayacağım madem bağlantılılar
Evet ilk onu oynaman daha iyi olur ama renderlara takılmamanı öneririm çünkü Nadia'ya göre düşük kalıyor ama yapım yılı eski olmasına rağmen yine de diğer RPGM oyunlara göre iyi bir oyun.

S

Silinen üye 28892

Aynı sorunu ben de yaşıyorum yardımcı olur musunuz
Oyunda video yükleme, kasma sorunu yaşayan arkadaşlar telefonlarında Google Chrome kurulu ise kaldırsınlar veya devre dışı bıraksınlar.
Daha sonra geliştirici seçeneklerinden WebView uygulamasını kontrol edin. Eğer WebView seçili ise sorun yoktur. Google Play'den WebView uygulasının güncellemesi var mı kontrol edin eğer varsa son sürüme güncelleyin. Bu işlemlerden sonra oyuna girebilirsiniz. Bilmeyenler için Geliştirici Seçeneklerini açma: Ayarlar uygulamasına giriş yapın. Açılan menüden Cihaz Hakkında sekmesini bulun. Ardından Yapım Numarası ya da Derleme Numarası bilgisini bulun. Bu kutucuğun üzerine birkaç kez hızlıca tıklayın. İşlem başarılı olduğunda Siz de Artık Bir Geliştiricisiniz! yazacaktır.

T

tapon12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
agalar ben androidden oynuyorum kırık kamera tamiri yapmam gerekiyor ilerlemem için fakat tüm malzemelere sahibim parşomeni buldum park civarında fakat neye tıklarsam tıklıyım parşomen kapanıyor tamir edemiyorum kamerayı çözümü ne nereye tıklamam lazım veya farklı bi olayı mı var aşşa gösteren ok da dahil nereye tıklarsam tıklıyayım kapanıyor bu ekran

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-11-10-21-46-01-226_treasureofnadia.adultoyunceviri.com.jpg
    Screenshot_2021-11-10-21-46-01-226_treasureofnadia.adultoyunceviri.com.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 18
TITANS

TITANS

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
admin oyun da para hilesi falan eklentisi var mı ya da buna benzer para kazanmak ölüm gibi

Üst Alt