teşekkürler bilgilendirdiğin içinrookie6891 Her 2-3 güncellemede bir Türkçeye çevriliyor. Şu an daha 0.91 sürümü yayınlandığı için en az 1 sürüm daha yayınlanması lazım.
Rica ederim.teşekkürler bilgilendirdiğin için
PC;Güncelleme geldiğinde nasıl kaldığımız yerden devam edeceğiz
Kırık anahtar oyunda belli belirsiz yerlerde çıkıyor kesin konumları yok ama turuncu vazoların içinde veya haritanın başka yerlerinde bulabilirsin. Oyun içinde hile paneli mevcut değil.Kırık anahtar bulmam gerekiyor ama bulamıyorum hile paneli gibi birşey varmı ? veya nasıl bulucam ?
İki elle ekrana basınız envanterden telefonu seçin orda yazıyor.mobilde oynarken ekranda kaydet yükle vs. butonları göremiyorum. Nasıl açabilirim?
teşekkürlerİki elle ekrana basınız envanterden telefonu seçin orda yazıyor.
Sonteklifte bir sorun var, yarın tekrar deneyebilirsin. Yarın akşama kadar düzelmezse, farklı ödeme yolları ekleyeceğiz.Ya arkadaşlar birisi yardım edebilirimi ben satın alacaktım ama bende alınmıyor nedenini bilen varmı discort sunucusunada girdim yardım istemek için ama mesaj gönderemiyorum yani kısaca satın alma yapamıyorum bu oyun için gittim karta para yükledim boş boş duruyor para yardım edin
Çok teşekkür ederim bende korktum bi an bende mi sorun var diyeSonteklifte bir sorun var, yarın tekrar deneyebilirsin. Yarın akşama kadar düzelmezse, farklı ödeme yolları ekleyeceğiz.
%75 bitti benim bende hata mı var tüm her şey açık
Sonteklif'te hata var şuanlık mağazadaki hiçbir şeyi alamazsınız. Yakında sorunu çözerler.Oyunu satın almada sorun yaşıyorum.Yardımcı olabilicek var mı
10Oyunu 1-10 arası puanlayacak olursanız kaç verirsiniz ?