Aang_27
Kayıtlı Üye
Yeni güncelleme ne zaman gelir
Farklı bir tarayıcı kullanmayı deneyin.Merhaba arkadaşlar. Huwai p40 lite. Telefon aldım. Android sistem kullanmadığındanmı bilmiyorum. Siteden oyun indiremiyorum. İndirmeye çalışırken son bir adım kaldı. İzin ver yazısı çıkıyor. İzin vere tıklasamda bir ilerleme olmuyor inmiyor. Tabletime ve önceki telefonuma yükleyebiliyorum. Bunda sorun yaşıyorum. Ne yapılması gerektiğini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekürler
Para hilesi yok ama merak etmeyin gerçekten oyunda biraz ilerleme yaptıktan sonra paraya ihtiyacınız olmuyor eğer sizde benim gibi evi tamamlama derdindesiniz mecburen beklemeniz ve oyunu bitrmeniz gerek yani en azından güncellemenin izin verdiği kadar haa gidipte her bulduğunuz satmayın ilerde lazım oluyor en az %40 veya %50 ye geldiğiniz de ormana her daldığınız da size gümüş fln veriyorBende aynı sorunun cevabını arıyorum hocam
Tüm içeriği nasıl tükete bilirizTüm içeriği tüketirseniz %75'te bitiyordu. %79'a kadar güncellendi.
İşaretlediğim alandaki değerler ekran görüntüsündeki gibi olursa %79'u tamamlanmış oluyor.Tüm içeriği nasıl tükete biliriz
Tüh yazık oldu ben sayfalar için kırık anahtar biriktiriyorum kırık anahtar çıkmıyor biri de yorumda ilerde kırık anahtar lazım oluyor dedi 2 defa lazım oldu bir daha lazım olur diye harcamıyorumİşaretlediğim alandaki değerler ekran görüntüsündeki gibi olursa %79'u tamamlanmış oluyor.
Ben de lazım olur diye harcamıyordum oyunun başlarında lazım oldu birkaç sefer sonradan görevlerde işime yaramayınca harcadım şuan 2 tane kaldı kırık anahtar bişey olmaz herhalde oyun bir şekilde karşımıza çıkartıyor zatenTüh yazık oldu ben sayfalar için kırık anahtar biriktiriyorum kırık anahtar çıkmıyor biri de yorumda ilerde kırık anahtar lazım oluyor dedi 2 defa lazım oldu bir daha lazım olur diye harcamıyorum
Save dosyanı bana ulaştırırsan parayı hallederim.para hilesi var mı ?
Rez.oyunun para hilesi yok mu ?
İnternette rpgsave editörleri var, ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz. Para hilesi yapılıyor.oyunun para hilesi yok mu ?
PC: %appdata% > Local > UserDataTreasure Of Nadia kayıt dosyalarım -Renpy- klasörümde bulamadım.. nereye kaydoluyor
Yapımcı 15 Nisan'da yeni güncelleme yayınlayacak AOÇ sitesine de Çevirmenlerin durumuna göre gelirBir sonraki güncelleme tahminen ne zaman gelir acaba