Tarih veremiyoruz.Güncelleme ne zaman çevirilir
Yok başrol brad değilOyunun başrol karakteri yine Brad'mi
Oyunu oynayınca eminim verdiğin paraya değeceğini düşüneceksin çünkü her açıdan çok güzel yapılmış bir oyun hikayesi falan seni sürüklüyor ama RPGM Türü sevmiyorsan farklı yani oyunda sürekli görev yapıyorsunOyunun çevirisinin paralı olması üzdü bu arada.Neden paralı yaptınız diyip bir isyanda bulunmuyorum tabiki sonuçta buda bi iş ama açıkçası hangi oyun olursa olsun para vermeye karşıyım.Yinede elinize sağlık
Tamam buldum ama başlıktan sonra yazı alanı var bi şey yazmam gerekli mi ?Admin ödeme yaptım şimdi ödeme bildirimini nerden yapcam
Sadece "Gerekli alan" olarak belirtilen kısımları doldurmanız yeterli.Tamam buldum ama başlıktan sonra yazı alanı var bi şey yazmam gerekli mi ?
İki parmağınla ekrana dokunAdmin android de envanter nasıl açılıyor? Mouse sağ takın yapın diyor telefondan oynuyorum ben
Gerçekten doğru keşke imkanım olsaydı bende çok almak istiyorum ama işte uzaktan bakarak yetiniyoruzOyunun çevirisinin paralı olması üzdü bu arada.Neden paralı yaptınız diyip bir isyanda bulunmuyorum tabiki sonuçta buda bi iş ama açıkçası hangi oyun olursa olsun para vermeye karşıyım.Yinede elinize sağlık
Ödeme bildirimi yaptıysanız eğer onaylanır.Bu oyunun Türkçesi için satın alım yaptım. Lütfen onaylayın.
Ödeme bildirimi yaptım. 30 dakika oldu bekliyorum. Heyecanla bekliyordum Türkçesini iyi oldu. Onaylaninca indireceğim. Teşekkür ederim ilgi alakanız için.Ödeme bildirimi yaptıysanız eğer onaylanır.
Oyun Türkçe ama oynamak için satın alman gerekiyor.Oyun şu anda ücretsiz bir şekilde Türkçe mi?
Satın alım yaparsanız admin şu anda aktif onaylıyacaktır. Oyun bazı sahnelerde biraz kasabilir ama o cihaza göre.şu oyunu almak istiyorumda şu ödeme sorun çıkarıyor inşallah ilerki zamanlar da ödeme sistemi kolaylaşır dostlarım telefondan oyunlarda pek zevk alamıyorum tablet aldım kendime 1 gb ram var 32 gb renpy oyunlarını biraz küçümsedim galiba bazı oyunlar kasıyor bu uzun zamandır beklediğim oyunu alsam tablete atsam kasma sorunu yaşarmıyım sizce ? 10.1 inç olması harika keyifli oluyor ne yalan söyleyeyim
Edit: ödeme en sağlıksı kaçta olur mesela bu saate bile ödeme yapılırsa oyunlarda erişim verilebilir mi dostlarım teşekkür ederim simdiden.