escobar1239
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Knka bulamadıysan nickini söyle istek atayımVar ama benimki Android olduğu için Windowsda çalışmayabilir Dc ver ordan atayım burdan paylaşmıyor
Knka bulamadıysan nickini söyle istek atayımVar ama benimki Android olduğu için Windowsda çalışmayabilir Dc ver ordan atayım burdan paylaşmıyor
mağaraların orda soluk renkte duvarda çıkmış görürsen tıklaKırbaç için gerekli zehirli dikenler nerede 20 dk arıyorum bulamadım
Eski kayıt dosyanızı kullanabilirsiniz.V72 sürümünden kalan bir save dosyam var ve oyunu bitirmiştim o save için şimdi merak ettiğim en son sürümü indirip eski saveden kaldıgım yerde devam etme şansım varmı?
Bu sitedeki kullanıcı adınızı giriyorsanız geçersiz diyor olabilir. Sonteklif kullanıcı adınız ve şifrenizi yazıp Sonteklife giriş yapmanız lazım.Satin al diyorum son teklif sayfasina hemen al diyorun kullanici adimi ve sifremi dogru yazmama ragmen kullanici bilgileri gecersizdir diyor
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur.oyunda hata var biyerden sonra ekran siyahlaşıyor ses var görüntü yok
Android kullanıyorum nasıl alabilirim eski kaydımıEski kayıt dosyanızı kullanabilirsiniz.
Çıkıp tekrar deneyiniz.oyun dosyası okunuyorda kalıyor. Beklemem mi gerekiyor. 5 dk bekledim açılmadı bu kadar uzun sürmesi normal mi ?
Biraz uzun sürüyor bekleyiniz.bu şekilşde çıkıyor.ama başlamıyor