M
Metehan1881
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Doğasever
benim %70 ve hâla devam ediyor normal mi?
benim %70 ve hâla devam ediyor normal mi?
Şu çay olayına çok güldümArkadaşlar oyunun betadan çıkmasını bekliyor olabilirsiniz. Ben de çoğu oyunu ücretsiz oynadım bu oyunu beklemek istemedim ve çok mutluyum, cidden o kadar güzel bir oyun ve çeviri yapmışlar ki büyük emek var. Kendilerinden kattıkları espriler vs. Çok çok iyi bir iş hani bi klişe vardır ya "1 paket sigara parası". yaklaşık 3 gün ağırdan alarak keyfini çıakrarak oynadım hiç düşünmeyin alın
Sahte tılsım ve 3 altın cevheriyle.Bide büyük tılsımı nasıl yapıyoruz
ben o anahtarları birleştirip sandık açtım şimdi bütün save çöpe mi gitti ? bir daha okadar ilerleyemem %31 deyim şuanda bir önerin varmı ? hile falan yada %31 de olan save dosyası ? save im çöp olsun istemiyorumHayatımda harcadığım en iyi 16 TL idi. Oyunun final sürümü geldiğinde mutlaka bir rehber yapılmalı. Ne kadar muhteşem bir oyun olsa da gerçekten çok karmaşık ve saçma şeyler yaşanabiliyor. Mesela anahtar parçalarını erkenden sandık açmak için harcayan adamlar ilerde anahtar parçacığı isteyen bir ekipmanı yapamıyor. Sırf böyle daha önceden öngörülemeyen şeyler yüzünden save'i çöp olan ve baştan başlamak zorunda kalan tonlarca insan varmış. Oynamak isteyen arkadaşlara verebileceğim tek tavsiye bir item ı kullanırken iki kere düşünmeleri olur. Bunları kenara bırakırsak oyun gerçekten muhteşem. Eğer Lust Epidemic'i oynayıp beğendiyseniz mutlaka alın.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda isterseniz kendi kayıt dosyanıza hile yaptırtabilirsiniz isterseniz de başka bir kayıt dosyasından devam edebilirsiniz.ben o anahtarları birleştirip sandık açtım şimdi bütün save çöpe mi gitti ? bir daha okadar ilerleyemem %31 deyim şuanda bir önerin varmı ? hile falan yada %31 de olan save dosyası ? save im çöp olsun istemiyorum
kime hile yaptırıyorum ? bunun için açılmış bir kanal göremedim bide ben android te oynuyorum android deki save dosyama nasıl ulaşacağım ?Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda isterseniz kendi kayıt dosyanıza hile yaptırtabilirsiniz isterseniz de başka bir kayıt dosyasından devam edebilirsiniz.
Android-data-adultoyunçeviri klasöründe oyunu bulunuz içinden kayıt dosyasını alıp Mackenzie ya da Mattmurdock'a yazınız.kime hile yaptırıyorum ? bunun için açılmış bir kanal göremedim bide ben android te oynuyorum android deki save dosyama nasıl ulaşacağım ?
teşekkürlerAndroid-data-adultoyunçeviri klasöründe oyunu bulunuz içinden kayıt dosyasını alıp Mackenzie ya da Mattmurdock'a yazınız.
Rica ederim.teşekkürler
ben o anahtarları birleştirip sandık açtım şimdi bütün save çöpe mi gitti ? bir daha okadar ilerleyemem %31 deyim şuanda bir önerin varmı ? hile falan yada %31 de olan save dosyası ? save im çöp olsun istemiyorum
Çeviri dosyalarının çalınmasını önlemek için kullanılan 3.parti yazılımı virüs olarak görüyor yapabileceğimiz bir şey yok koruma koymazsak çeviriler çalınıyor o kadar emek var çöpe atılmasına müsaade edemeyiz.Oyunun içindeki adultçeviri.exe dosyasını antivirler virüs olarak görüyor. VirusTotal link de bu. Bunun düzeltilmesi lazım. Virüs olmasa bile antivir böyle gördüğü için oyunu oynamaya izin vermiyor.Korumak için yapmışsınız herhalde ama böyle güven kırıcı yani.
Herkesin erişimine açılacak mı?
Farklı oyunda benimde başıma gelmişti hocam.Hacılar bn oyunu kurdum açtım dolaşırken sıkıntı yok ancak sahnelerde siyah ekran var ses var ama ekran siyah