Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
Aang_27

Aang_27

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar oyunun betadan çıkmasını bekliyor olabilirsiniz. Ben de çoğu oyunu ücretsiz oynadım bu oyunu beklemek istemedim ve çok mutluyum, cidden o kadar güzel bir oyun ve çeviri yapmışlar ki büyük emek var. Kendilerinden kattıkları espriler vs. Çok çok iyi bir iş hani bi klişe vardır ya "1 paket sigara parası". yaklaşık 3 gün ağırdan alarak keyfini çıakrarak oynadım hiç düşünmeyin alın :)
Şu çay olayına çok güldüm

Johnn

Johnn

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Hayatımda harcadığım en iyi 16 TL idi. Oyunun final sürümü geldiğinde mutlaka bir rehber yapılmalı. Ne kadar muhteşem bir oyun olsa da gerçekten çok karmaşık ve saçma şeyler yaşanabiliyor. Mesela anahtar parçalarını erkenden sandık açmak için harcayan adamlar ilerde anahtar parçacığı isteyen bir ekipmanı yapamıyor. Sırf böyle daha önceden öngörülemeyen şeyler yüzünden save'i çöp olan ve baştan başlamak zorunda kalan tonlarca insan varmış. Oynamak isteyen arkadaşlara verebileceğim tek tavsiye bir item ı kullanırken iki kere düşünmeleri olur. Bunları kenara bırakırsak oyun gerçekten muhteşem. Eğer Lust Epidemic'i oynayıp beğendiyseniz mutlaka alın.
ben o anahtarları birleştirip sandık açtım şimdi bütün save çöpe mi gitti ? bir daha okadar ilerleyemem %31 deyim şuanda bir önerin varmı ? hile falan yada %31 de olan save dosyası ? save im çöp olsun istemiyorum

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ben o anahtarları birleştirip sandık açtım şimdi bütün save çöpe mi gitti ? bir daha okadar ilerleyemem %31 deyim şuanda bir önerin varmı ? hile falan yada %31 de olan save dosyası ? save im çöp olsun istemiyorum
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda isterseniz kendi kayıt dosyanıza hile yaptırtabilirsiniz isterseniz de başka bir kayıt dosyasından devam edebilirsiniz.

Johnn

Johnn

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
kime hile yaptırıyorum ? bunun için açılmış bir kanal göremedim bide ben android te oynuyorum android deki save dosyama nasıl ulaşacağım ?
Android-data-adultoyunçeviri klasöründe oyunu bulunuz içinden kayıt dosyasını alıp Mackenzie ya da Mattmurdock'a yazınız.

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
Metehan1881 %75'e kadar devam etmesi normaldir, tüm içeriği tüketirseniz %75'te bitiyor.

Memati Baş

Memati Baş

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
S.U.A.D. Özel Çeviri
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$

Sen normal şekilde oynamaya devam et, baktın ki oyun elinde olmayan miktarlarda anahtar parçacığı istiyor senden yukarıdaki moderatör arkadaşın yöntemiyle halledersin.

kızgın57

kızgın57

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyuna güncelleme gelicek mi bir cevap verin yahu 20 gün olucak yeni sürüm çıktı halen bir önceki sürümü gelmedi.

lilmonix3

lilmonix3

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun içindeki adultçeviri.exe dosyasını antivirler virüs olarak görüyor. VirusTotal link de bu. Bunun düzeltilmesi lazım. Virüs olmasa bile antivir böyle gördüğü için oyunu oynamaya izin vermiyor.Korumak için yapmışsınız herhalde ama böyle güven kırıcı yani.

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
Piyasadaki ve sitedeki görüp görebileceğiniz en iyi oyun diyebilirim hikayesi olsun renderları olsun herşey kusursuz bir şekilde yapılmış ayrıca oyunun kendi içinde görevler hakkında ipucu veren bir rehber var bu arada oyun betadan çıkmayacak zaten beklemeyin boşuna kesinlikle herkesin oynaması gereken bir oyun ama bunu oynamadan önce ilk oyun olan Lust Epidemic'i oynayın yoksa hikaye olarak eksiklik çekebilirsiniz 👍

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun içindeki adultçeviri.exe dosyasını antivirler virüs olarak görüyor. VirusTotal link de bu. Bunun düzeltilmesi lazım. Virüs olmasa bile antivir böyle gördüğü için oyunu oynamaya izin vermiyor.Korumak için yapmışsınız herhalde ama böyle güven kırıcı yani.
Çeviri dosyalarının çalınmasını önlemek için kullanılan 3.parti yazılımı virüs olarak görüyor yapabileceğimiz bir şey yok koruma koymazsak çeviriler çalınıyor o kadar emek var çöpe atılmasına müsaade edemeyiz.

E

EMU

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Herkesin erişimine açılacak mı?

Memati Baş

Memati Baş

A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
S.U.A.D. Özel Çeviri
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
G

gastly111

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Hacılar bn oyunu kurdum açtım dolaşırken sıkıntı yok ancak sahnelerde siyah ekran var ses var ama ekran siyah

kızgın57

kızgın57

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Hacılar bn oyunu kurdum açtım dolaşırken sıkıntı yok ancak sahnelerde siyah ekran var ses var ama ekran siyah
Farklı oyunda benimde başıma gelmişti hocam.
yanlış hatırlamıyor isem ( lite codec ) diye bir program ile çözüme kavuştum

Üst Alt