Nlt medya 2 nisan yeni sürümü çıkarıyor ama biz hala bir önceki sürümü bekliyoruz burda çeviri içinYeni sürümü ne zaman gelir bi bilgi var mı
Türkçe Oyunlar ve Türkçe Yapay Zeka bölümündeki oyunlara ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz. Bahsettiğiniz üyelik ücreti gerektiren oyunlar, Betadaki Türkçe Oyunlar bölümünde ayrı bir şekilde bulunuyor. Başta ücretsiz diyip sonra para istemiyoruz, ücretli ise ücretli olduğunu konu içerisinde belirtiyoruz. Konuları dikkatli okursanız haklı olduğumu göreceksiniz.siteye giriş yaparken ücretsiz oyunlara erişebileceğimizi söylüyorsunuz üye oluyoruz abonelik ücreti istiyorsunuz ücretli içerik sunabilirsiniz elbette ama başta ücretsiz deyip sonra para istemek sahtekarlık
66da bitiyor zaten güncelleme için tarih veremiyoruz.Oyun 65 te kaldı bende güncelleme bi kaç haftaya gelir diyor
Herkese ne zaman açılır ?
Ginseng ilacı diye bir şey yok Ginseng bitkisi var o da haritada rastgele çıkıyor.ginseng ilacını nasıl alacağız ilkini doktorla harcadım diğerini nasıl alıyoruz ormanda yok
Oynayabilirsiniz.destekçi plus üyeliğimle türkçe oynayabilir miyim?
AppData\Local\User Data buraya bakınız eğer varsa bunları diğer bilgisayarda aynı yere atarak devam edebilirsiniz yoksa olmaz.Oyunu türkçe olarak satın aldım. Başka bilgisayarda devam etmek istiyorum ama save dosyasını bulamadım. Oyunu direkt olarak diğer bilgisayara kopyalasam kaldığım yerden devam edebilir miyim? Yoksa save dosyasını nasıl bulabilirim?
Tamamdır oldu. TeşekkürlerAppData\Local\User Data buraya bakınız eğer varsa bunları diğer bilgisayarda aynı yere atarak devam edebilirsiniz yoksa olmaz.
66Bu sürüm en son % de kaç oluyor