Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
escobar1239

escobar1239

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Yeni sürümü ne zaman gelir bi bilgi var mı

kızgın57

kızgın57

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Muhtemelen 2 nisan cikicak olan sürümü de biz Mayıs'ta falan oynarız

E

ecoway

Kredi
2$
oyunu yükledim giriş yaptım oyun dosyası okunuyorda kaldı 4 5 dk giriş yapmadı hala ne kadar uzun oluyor bu giriş

M

MorningStar1

siteye giriş yaparken ücretsiz oyunlara erişebileceğimizi söylüyorsunuz üye oluyoruz abonelik ücreti istiyorsunuz ücretli içerik sunabilirsiniz elbette ama başta ücretsiz deyip sonra para istemek sahtekarlık

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
siteye giriş yaparken ücretsiz oyunlara erişebileceğimizi söylüyorsunuz üye oluyoruz abonelik ücreti istiyorsunuz ücretli içerik sunabilirsiniz elbette ama başta ücretsiz deyip sonra para istemek sahtekarlık
Türkçe Oyunlar ve Türkçe Yapay Zeka bölümündeki oyunlara ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz. Bahsettiğiniz üyelik ücreti gerektiren oyunlar, Betadaki Türkçe Oyunlar bölümünde ayrı bir şekilde bulunuyor. Başta ücretsiz diyip sonra para istemiyoruz, ücretli ise ücretli olduğunu konu içerisinde belirtiyoruz. Konuları dikkatli okursanız haklı olduğumu göreceksiniz.

K

Kan1907

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun 65 te kaldı bende güncelleme bi kaç haftaya gelir diyor

Memati Baş

Memati Baş

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
S.U.A.D. Özel Çeviri
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Hayatımda harcadığım en iyi 16 TL idi. Oyunun final sürümü geldiğinde mutlaka bir rehber yapılmalı. Ne kadar muhteşem bir oyun olsa da gerçekten çok karmaşık ve saçma şeyler yaşanabiliyor. Mesela anahtar parçalarını erkenden sandık açmak için harcayan adamlar ilerde anahtar parçacığı isteyen bir ekipmanı yapamıyor. Sırf böyle daha önceden öngörülemeyen şeyler yüzünden save'i çöp olan ve baştan başlamak zorunda kalan tonlarca insan varmış. Oynamak isteyen arkadaşlara verebileceğim tek tavsiye bir item ı kullanırken iki kere düşünmeleri olur. Bunları kenara bırakırsak oyun gerçekten muhteşem. Eğer Lust Epidemic'i oynayıp beğendiyseniz mutlaka alın.

Memati Baş

Memati Baş

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
S.U.A.D. Özel Çeviri
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
E

ecoway

Kredi
2$
ginseng ilacını nasıl alacağız ilkini doktorla harcadım diğerini nasıl alıyoruz ormanda yok

D

duger2634

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
destekçi plus üyeliğimle türkçe oynayabilir miyim?

M

mysterio11

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyunu türkçe olarak satın aldım. Başka bilgisayarda devam etmek istiyorum ama save dosyasını bulamadım. Oyunu direkt olarak diğer bilgisayara kopyalasam kaldığım yerden devam edebilir miyim? Yoksa save dosyasını nasıl bulabilirim?

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu türkçe olarak satın aldım. Başka bilgisayarda devam etmek istiyorum ama save dosyasını bulamadım. Oyunu direkt olarak diğer bilgisayara kopyalasam kaldığım yerden devam edebilir miyim? Yoksa save dosyasını nasıl bulabilirim?
AppData\Local\User Data buraya bakınız eğer varsa bunları diğer bilgisayarda aynı yere atarak devam edebilirsiniz yoksa olmaz.

M

Metehan1881

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
0$
Bu sürüm en son % de kaç oluyor

Üst Alt