Son Konular
virüs programın dosya silmiş. Oyunu sil ve antivürüs programını kapat sonra eylem geçmişini temizle ardından oyunu tekrardan rardan çıkarıp oynayın.şöyle bir hata alıyorum güvenlik duvarı falan kapalı nasıl çözebilirim
Clone app yükleyin öyle deneyin.Gerekli izin verilemedi hatası alıyorum neden acaba
Android'in son sürümlerini kullanıyorsanız normal bu durum, oyunun sağlıklı şekilde çalışıp oyun içi ayarlarınızı ve ilerlemenizi kaydedebilmek için dosya erişimine ihtiyacı var ancak Android 13 ve 14'te dosyalara erişim kısıtlı oluyor. Bu erişim kısıtlamasını kaldırmanın birden fazla yöntemi var, bunlara internet üzerinden bakıp deneme yanılma yoluyla tek tek uygulayabilirsiniz.Gerekli izin verilmedi diyor ne yapmalıyım tüm izinleri açtım
Soldaki hatayı aynı oyunu birden fazla kez açmaya çalıştığında veya oyun doğru şekilde kapatılmadığı zaman arka planda açık kaldığı için verir. Sağdaki hatayı da bu oyun eski ve Windows 11 destekleyen bir oyun olmadığı için alıyorsun.
Yalnızca eski oyunlarımızda yaşanan bu durum Android'in son sürümlerini kullanıyorsanız normal, oyunun sağlıklı şekilde çalışıp oyun içi ayarlarınızı ve ilerlemenizi kaydedebilmek için dosya erişimine ihtiyacı var ancak Android 13 ve 14'te dosyalara erişim kısıtlı oluyor. Bu erişim kısıtlamasını kaldırmanın birden fazla yöntemi var, bunlara internet üzerinden bakıp deneme yanılma yoluyla tek tek uygulayabilirsiniz.Gerekli izin verilemedi diyor bi kaç oyunda sürekli bu hatayı alıyorum tüm izinleri vermeme rağmen çözümü yokmu cihazım düşük modelde değil?
Not aldım, en kısa zamanda ilgileneceğiz.Bu oyuna erişiminiz bulunmamaktadır yazıyor almama rağmen Android'de bir bakabilirseniz sevinirim
Duzelttiginiz için teşekkür ederim kolay gelsinNot aldım, en kısa zamanda ilgileneceğiz.