13 günün olduğu bölümden yani ch2 den devam etmen yeterli12 bolum bitti devamini indirdim ama nereye atacam ve digerini silecekmiyim
Bakdım ordan ama hər şey aynı ama bisey olmuyoReespect Oyunun YouTube üzerinden günlere ayrılmış şekilde rehber videolarına ulaşabilirsin. Neyi eksik yaptığını o şekilde öğrenebilirsin.
Mutlaka atladığın bir görev vardır. Oyun bitirilebiliyor, oyunu kıran bir hata yok çünkü.Bakdım ordan ama hər şey aynı ama bisey olmuyo
Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.Yeni sürüm ne zaman gelir
Dosyayı seç isim değiştir de .zip yazan yerini silip .apk yap.Oyunun 12 gününe kadar olan versiyonda zip olarak yüklendi nasıl açıcam Zarchiver üzerinden ne yapmam lazım
Bir görevi yapmamış veya eksik bırakmışsındır muhtemelen. Köpek farklı noktalarda da duruyor, üstüne basıp kovalayabiliyorsun.Fifi nin pisliğini temizle diyor gün 2 de ama etrafta köpek yok pislik yok oyun videolarını izledim köpek var bende köpek yko
Bir görevi yapmamış veya eksik bırakmışsındır muhtemelen. Köpek farklı noktalarda da duruyor, üstüne basıp kovalayabiliyorsun.
güne başladığında köpek odanda olmalı o paketi ısırmaya çalışıyo sonra onu alıp oturma odasına götürüyosun sağa sola işiyo onu da süngerle temizliyosunFifi nin pisliğini temizle diyor gün 2 de ama etrafta köpek yok pislik yok oyun videolarını izledim köpek var bende köpek yko
Summertime saga , sex note , what a Legend var bildiğim 2D oyunlar da.Oyunun çizimleri baya iyi çizimleri buna benzer başka oyunlar varmı ?