köpeği mektuptan uzak tut,odanda görürsen salona koy köpeği yoksa mektubu parçalıyor ve game overbeyler ılk bolumu oynadım mektubu sakladıktan sonra bıtıyormu yoksa ben bıryerde hatamı yaptım cok kısa surdu
he o yuzden attı dırekköpeği mektuptan uzak tut,odanda görürsen salona koy köpeği yoksa mektubu parçalıyor ve game over
12.Günü geçtiysen bitmiştir.Burda bittimi ilk bölümEkli dosyayı görüntüle 13220
Bu tarz görevleri olan oyun
Yani the secrett oynadım zevkliydi ardından biraz araştırdım summer ı buldum ve beni benden aldı 2 3 gündür soluksuz oynuyorum şuan bitmek üzere sadece beden dersini a+ yapamadım herneyse bir yerde hata var ama çozülecektir ancak bittikten sonra aylak kalmak istemiyorum tek skıntı bu )Bu tarz görevleri olan oyun mu arıyorsun yoksa çizim tarzı benzer olan mı?
İgne bi masa yada yatak gibi birşeyin dibindeydi diye hatırlıyorum köşesine kalıyor youtubede videoları vardıArkadaşlar iğneyi bulamıyorum 1 ikincisi ise parkta ki kadınla konuşuyorum markete gidip adamla da konuşuyorum ama ilerleme yok yardımcı olabilecek varmı rehbere de bakıyorum ama yok
yok knk unıversıteye gıtmen lazım sonrasında devam edersınBurda bittimi ilk bölümEkli dosyayı görüntüle 13220
abi bende de oyle sabah dan beri cozumunu bulamiyorum bulsan bana da de16 gunde debranın kocası oturma odasında olması gerekıyormus ama yok acaba bugamı gırdı
knk harıtanın heryerınde 5.6 farklı kısıyle konusup dondugunde duzelıyor kımdı ısımlerını hatırlamıyorum amaabi bende de oyle sabah dan beri cozumunu bulamiyorum bulsan bana da de