TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Yapay zeka çevirileri erişim ayın da siteye gelmekte yani bir sonra ki erişim ayını beklemelisiniz.83 güncellemesi geldi. Burda bunun için çalışma ne zaman olur
Yapay zeka çevirileri erişim ayın da siteye gelmekte yani bir sonra ki erişim ayını beklemelisiniz.83 güncellemesi geldi. Burda bunun için çalışma ne zaman olur
Android 13 hatası alıyorsun oyunun mevcut renpy sürümünün apk'sı Android 13'e uygun olmadığından kaynaklanan bir hata. Bu hata yeni çıkan oyunlar ile düzeltildi yani oyunlara güncelleme beklemek gerekiyor.Gerekli izinler verilemedi deyip çıkış yapıyor bunu düzeltebilir miyim
bende aynı knk öyle oynamısdım bellı edıyor saatoyunda saat sorunu var. saat sürekli 00 da. saat yüzünden iş yapılamıyor, yardım lütfen
Büyük ihtimal android 13 hatası alıyorsun oyunun mevcut renpy sürümünün apk'sı Android 13'e uygun olmadığından kaynaklanan bir hata. Bu hata yeni çıkan oyunlar ile düzeltildi yani oyunlara güncelleme beklemen gerekiyor.Hocam eskiden oynuyordum ne güzel şuanda bütün oyunlar çıkış atıyor telefonumda ne yapacağım discorda da giremiyorum yardımcı olur musunuz ya
İçerik ayı olacak fakat ne zaman olacağı hakkında net bir tarih yok.İçerik ayı olmayacak mı? V.083 oldu bayag şey gelmiştir oyuna
Maalesef türkçe rehberi bulunmuyor.Bu oyunun Türkçe rehberi varmı
Çoğu oyunun İngilizce rehberi ve oynanış videosu YouTube ve internette var bakabilirsiniz.Bu oyunun Türkçe rehberi varmı
erişim hakkınız bulunmamaktadır hatası alıyorum ne yapmam herekiyor.
evet aynı sorun herkeste var. İlerleyen güncellemelerde düzeltilir sanıyorum v88'e gelmiş güncelleme ama henüz burada güncelleme yapılmadı ilerleyen günlerde güncellenir umuyorumSaat sorunu oyun ile alakalı değil mi ?
Bizimle alakası yok yapımcı yeni güncellemelerinde düzeltecektir o hatayı.Saat sorunu oyun ile alakalı değil mi ?