para hilesi istersen yardımcı olabilirim.ama gidişatı degiştirmiyor.ben 5 milyon hilesi yaptım ama gidişatı gene aynı.
Save Editor Online bu siteye girin.savelediginiz dosyayı siteye yükleyin.save dosyasının içerigi açılacaktır. ordan degerleri degişebilirsiniz. çokda kurcalayıp oyunu bozmayın.sadece para yazan kısımı degişin yeterli. aksi takdirde oyun bozulur hata alırsınız veya buga girersiniz demedi demeyin. bu taktigi ben tüm oyunlarda denedim.son olarak en altta kaydet ve indir var dosyayı indir.oyunun klasörüne at. bunu oyun kapalıyken yapın. oluşabilecek hatalardan ben sorumlu degilim. bilmiyosanız yapmayın.iyi eglen
knk o verdiğin site he türlü hile çalısırmı mod olarakoyun gayet güzel sürükleyici. tabi hile yaparak oynadım güncelleme bekliyorum.0.76 gelirse yeniden indiricem.
dosya yuklenmıyor ne yapmam lazım sıteyepara hilesi istersen yardımcı olabilirim.ama gidişatı degiştirmiyor.ben 5 milyon hilesi yaptım ama gidişatı gene aynı.
Save Editor Online bu siteye girin.savelediginiz dosyayı siteye yükleyin.save dosyasının içerigi açılacaktır. ordan degerleri degişebilirsiniz. çokda kurcalayıp oyunu bozmayın.sadece para yazan kısımı degişin yeterli. aksi takdirde oyun bozulur hata alırsınız veya buga girersiniz demedi demeyin. bu taktigi ben tüm oyunlarda denedim.son olarak en altta kaydet ve indir var dosyayı indir.oyunun klasörüne at. bunu oyun kapalıyken yapın. oluşabilecek hatalardan ben sorumlu degilim. bilmiyosanız yapmayın.iyi eglenceler.
kardeşim dosya boyutu uzun dıyor masumum 26 olması gerekıyoroyun gayet güzel sürükleyici. tabi hile yaparak oynadım güncelleme bekliyorum.0.76 gelirse yeniden indiricem.
Doğru söylemek gerekirse ben pek sevemedim bu oyunu. Sebepleri ise; konusu aslında ilgi çekici olsa da bazı diyaloglara acayip kıl oldum ve biraz fazla uğraştırıcı bir oyun. Diğer bir sebep ise renderlar açıkçası pek hoşuma gitmedi. Kötü oyun demiyorum kesinlikle sadece hoşuma gitmeyen birkaç noktayı söyledim. Emeğede saygı göstermek lazım o kadar uğraşılmış üstünde. Oyun bitince tekrardan bir dönülebilir. Ha birde bir hile modu eklenirse en azından oynanması daha kolay hale gelebilir
Oyunu şu an oynayabilmen için içerik ayı etkinliğine erişim alman gerekiyor.oyun 0-79 olmuş güncellenmiş. iyi tamam indirdimde. açamıyorum erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor.oyun şuan paralımı,paralıysa nasıl indirebildim anlamış deglim.
aynı sorun bendede var.demekki oyunda varmış sorun.Merhaba Yönetici oyunu yukledım ama oyundakı Saat 0 00 da kalıyor saatı nası layarlamam lazım
olabılır aynı sorun oytun da var bendde sılıp tekrar yukledım boştan yere saati önemlıdı nasıl bılecek kı 12de havuza göturmem gerekıyor bılınmıyoraynı sorun bendede var.demekki oyunda varmış sorun.
hilesi yokkıHile li mi hilesi var mı
Oyundan atma sorunu varTürkçe Yapay Zekalar guncellenirken linkler de yenilenecektir.
Muhtemelen yoktur çünkü Yapay zeka oyunlarında Türkçe oyunlara uyguladığımız menü sistemini uygulamıyoruz.oyunda hile varmı