Yakında betadan çıkar.Beklemekten ağaç olduk valla
keşke başka bişi dileseymişssin. Sen bunu yazdın, oyun betadan çıktıBeklemekten ağaç olduk valla
Ses gelmedi sadece yeni bölümü geldi.Oyunda ses yoktu yeni güncelleme ile geldimi ?
Evet oyun betadan çıktı. Şu an herkesin erişimine açık durumda.şuan linkler açık betadan çıktı mı acaba
En azından dürüstBu ana karakterin kadın olduğu oyunları çoğu insan gibi ben de hiç sevmiyorum empati yapamadığım için. Ama bu oyun bu türe karşı olan tüm önyargılarımı yıkıp attı. Demek ki gerçekten kaliteli yapılırsa tür farketmeksizin herkesin beğenebileceği bir yetişkin oyunu yapmak mümkünmüş. Oynarken kendimi tam bir orospu gibi hissettim. Galiba kadın olsaydım teşhirci sapığın biri olurdum.
Ayrıca çeviriye edecek laf yok. Yine döktürmüşsünüz elinize sağlık.
Fikrine saygı duyuyorum ama, oyunun amacı, senin istediğin şey ile uyuşmuyor. Eğer, hem çok iyi hikayesi olsun, hem de adult olsun istiyorsan, öyle bişi yok. Onu aklından çıkar. Mc ateşli bir hatun, ve çevresinde ki erkekler de onu paketlemeye çalışıyor, sana da bu durumda malzeme çıkıyor işte. Başka nasıl anlatırım bilemiyorum. Kaldı ki, Erkek Mclerin olduğu oyunda da aynısı oluyor. Sanki başka erkek yokmuş gibi, bütün dişiler ya sana veriyor, ya da senin için savaşıyor. Gerçek ise, kesinlikle böyle değil. Yine de isyanını anlıyorum ama, çok şaapma yani.Çeviri için tesekkurler ama Şahsen tavsiye etmiyorum. 5 para etmez, konu desen yok, oyun icinde karakteri kontrol etmek desen oda yok. Oyundaki tek seçim karşındaki erkek ile yatmak istermisin, istemezmisin okadar. Oyun boyunca hiçbir diyaloğu okumadim, hızlı geç tuşuna bastım ve geçtim. Seçimlerde zaten dediğim gibi 2 secenek var, ben hep vur bana seçeneğini seçtimofisteki herkes karakteri yedi bitiridi. Kisaca indirmeyin, hakkinizi baska bir oyundan yana kullanin. İnanın gram zevk alamayacaksınız oyundan.
yoruma koptum yaBu ana karakterin kadın olduğu oyunları çoğu insan gibi ben de hiç sevmiyorum empati yapamadığım için. Ama bu oyun bu türe karşı olan tüm önyargılarımı yıkıp attı. Demek ki gerçekten kaliteli yapılırsa tür farketmeksizin herkesin beğenebileceği bir yetişkin oyunu yapmak mümkünmüş. Oynarken kendimi tam bir orospu gibi hissettim. Galiba kadın olsaydım teşhirci sapığın biri olurdum.
Ayrıca çeviriye edecek laf yok. Yine döktürmüşsünüz elinize sağlık.
The Office oyunu şu an herkesin erişimine açıktır.oyunlar herkesin erişimine açık mı
Hem android hem de PC cloud linklerine baktım herhangi bir sorun yok. Eksik indirmiş olabilirsiniz.Cloud dan inmedi link hatalı olabilir bilginize.