Son Konular
Yapımcının sosyal medya hesaplarından konuyu takip edebilirisiniz.Yeni sürümü ne zaman çıkar uzun zamandır bekliyoruz
Çoğunu oynamadım ama size kadın başrollerin olduğu oyunları yazayım.Başrol kadın olan oyunları oneriir misiniz ?
bunlardan efsane olanlar bana göre,Çoğunu oynamadım ama size kadın başrollerin olduğu oyunları yazayım.
Kadın başrol oyunlar:
Volleyball heaven (Türkçe yapay zeka)
Angelica's temptation (Türkçe yapay zeka)
Pandora's Box (Türkçe yapay zeka)
Betrayed (Tamamen Türkçe)
Bright past (Türkçe yapay zeka)
High life (Türkçe yapay zeka)
A Wife And Mother (Türkçe yapay zeka)
Good Girl Gone Bad (Türkçe yapay zeka)
The office (Tamamen Türkçe)
Fashion Business (Tamamen Türkçe)
Anna Exciting Affection (Türkçe Yapay Zeka)
Jessica O'Neil's Hard News (Türkçe Yapay Zeka)
3 bölümde içinde.3 bölümde içinde mi yoksa sadece bölüm 3 mü
2 ve 3. Bolumler 1rin icinden kesilip yapilmis bölümler farkli degil3 bölümde içinde.
Bölüm 4 çıkmadan çevirisi yapılmaz.ep 3 version 0.2 yayınlanmış ama burada güncellenmemiş
Discord sunucumuza gelip oyun kanalına sorabilirsin sana yardımcı olacaklardır.Karaktelerlere kendin isim verebilecek oyun bilen varmı
Üstelik adam akıllı animasyon bile yok. Neredeyse sadece görsel.Oyun favori oyunumdur fakat damaged coda (yapımcısı) aşırı hantal. 6-7 ay hiçbir şey yayınlamaz sonra yeni güncelleme geliyor diye bildiri geçip o bildiriden 2 ay sonra update atar. Seni o kadar süreden sonra öyle bir beklentiye sokar ki. Yeni oyuna girdiğindeyse hazin. 30 dakikada yeni sürüm biter.
Net bir tarih yok.Devamı ne zaman gelir