MRainb0w
Yetkili
Evet, hepsi içinde.sürüm bölüm 3 yazıyo ama bölüm 1 ve bölüm 2 de içinde demi bu 1 gb lik dosyanın ?
Son Konular
Evet, hepsi içinde.sürüm bölüm 3 yazıyo ama bölüm 1 ve bölüm 2 de içinde demi bu 1 gb lik dosyanın ?
yapımcının sosyal medya hesabının adı ne ?Yapımcının sosyal medya hesaplarından konuyu takip edebilirisiniz.
Konunun ana sayfasında Patreon hesabı mevcut.yapımcının sosyal medya hesabının adı ne ?
Eğer giriş yaparken bilgileriniz doğru olduğu hatalı giriş bilgileri yazıyorsa; kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.İnternetim olduğu halde oyunu başta açtığımda hata alıyorum yoksay diyince internet erişiminiz bulunmamaktadır diyor
Bunlarda olmazsa internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.Eğer giriş yaparken bilgileriniz doğru olduğu hatalı giriş bilgileri yazıyorsa; kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.
Bu dediğim olmazsa Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Eğer üstteki önergeleri yaptıysanız ve hala olmuyorsa bana bildiriniz.İnternetim olduğu halde oyunu başta açtığımda hata alıyorum yoksay diyince internet erişiminiz bulunmamaktadır diyor
Maalesef belli değil ne zaman çıkacağı.yeni sürüm ne zaman çıkar?
Oyunu bildiriyorum.bu sorun bende de var windowsta internet bağlantınız yok diyor farklı inte de geçtim vpn de denedim işe yaramadı
Türkçe oyunlarımızın güncellemelerinin sırası istek ve ilgiye göre değişiyor tabii birde yapımcı güncelleme çıkarttıysa.En son 1 sene önce güncellenmiş. Güncelenme zamanı gelmiş artık güzel oyundu
Giriş ekranında bir hata var en kısa sürede düzeltilecek.
Üst yorumları okursanız açıkladım.Oyuna girdigimde sifre isim ekraninda hata veriyor yoksaya basdigim halde tekrarlaniyor
Düzeldiği zaman burdan bilgilendirirmisinizÜst yorumları okursanız açıkladım.