Son Konular
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Giriş ekranı bir hata oluştu diyo şifre girilince.
Sağol ama onunla ilgili değil hata bildir ekranı çıkıyor ondan bahsediyorum yoksa diğer oyunların girişinde sorun yaşamıyorum.Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Büyük ihtimalle login sorunundan kaynaklı bir hata. Sen yine de güvenli internetin açık olup olmadığına bak, kapalıysa vpn ile giriş yapmayı dene. Bu 2 yöntem işe yaramazsa hatanın düzeltilmesini beklemen lazım maalesef (veya Android bir cihazdan oyna)Sağol ama onunla ilgili değil hata bildir ekranı çıkıyor ondan bahsediyorum yoksa diğer oyunların girişinde sorun yaşamıyorum.
O zaman login sorunu bulunan oyunlarımızdan bir tanesi The Office. Maalesef bazı oyunlarımızda bu hata var düzeltilecek.Sağol ama onunla ilgili değil hata bildir ekranı çıkıyor ondan bahsediyorum yoksa diğer oyunların girişinde sorun yaşamıyorum.
TeşekkürlerO zaman login sorunu bulunan oyunlarımızdan bir tanesi The Office. Maalesef bazı oyunlarımızda bu hata var düzeltilecek.
Bir üst mesajı okuyunuz.login sorunu nasıl düzeltile bilir
Olması lazım.Galeri varmı oyunda
Şimdilik o soruna yapılacak bir şey yok maalesef. Aradığın Toprak hoca burada değil ayrıcaBağlantı hatası veriyo Toprak hocam ilgilenirsen sevinirim.
Devam ediyorlogin sorunu devam ediyor mu indirmek istiyordum
jessica o neil ve a wife and mother dene kesinlikleBunun gibi baş rolü kadın olan bir kaç oyun önerir misiniz
güvenlik duvarını iptal edip oyunu indirdim giriş ekranında hata çıkıyor kullanıcı adı şifre yazdıktan sonra yukarıda birkaç kişide daha olmuş sorun bütün oyunlarda mı oluyor bu oyuna özel mi acaba?chrome siliyor dosyayı açamıyorum indirince korumaya alıyor virüs ya da bilgileri çalmak istiyor diyor. ne yapmak lazım ?