T
The_darkprince
Kayıtlı Üye
haklısınız vpn den dolayı reklamı geçemiyormuşum kapalı olunca linkl geldi teşekkür ederimLinklerde bir sıkıntı yok. VPN açıksa kapatınız veya başka bir tarayıcıdan deneyiniz.
haklısınız vpn den dolayı reklamı geçemiyormuşum kapalı olunca linkl geldi teşekkür ederimLinklerde bir sıkıntı yok. VPN açıksa kapatınız veya başka bir tarayıcıdan deneyiniz.
Oyunu ingilizce konudan indirmişsinizdir. Bu konudan indirseydiniz direkt türkçe olurdu.türkçe yapamıyorum
Çeviride gördüğünüz hatalar veya anlam bozuklukları fazla mıydı? Ekran görüntüsü aldınız mı?çok agır bi hikayesi var resmen beynim yandı çevirisi pek iyi olmamış ama anlaşılırlık var.10 üzerinde 6 verebilirim.
hayır ekran görüntüsü almadım. bir çok yerlerde anlam bozuklugu vardı. ama efeksel veya görüntü bozuklugu asla yoktu. grafikler gayet güzeldi. hatasız bir oyun. çevirisinde biraz daha anlamlı kelimeler veya cümleler kulanılsa oyunu anlamakda zorluk çekmeyiz. bazı kelimeler eksik.bazı cümlelerde bozukluklar var. hemen hemen bir çok yerde. emege saygı duyuyorum.gayet başarılı. çeviride çok bariz sıkıntılar var.Çeviride gördüğünüz hatalar veya anlam bozuklukları fazla mıydı? Ekran görüntüsü aldınız mı?
Bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.hayır ekran görüntüsü almadım. bir çok yerlerde anlam bozuklugu vardı. ama efeksel veya görüntü bozuklugu asla yoktu. grafikler gayet güzeldi. hatasız bir oyun. çevirisinde biraz daha anlamlı kelimeler veya cümleler kulanılsa oyunu anlamakda zorluk çekmeyiz. bazı kelimeler eksik.bazı cümlelerde bozukluklar var. hemen hemen bir çok yerde. emege saygı duyuyorum.gayet başarılı. çeviride çok bariz sıkıntılar var.
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Çevirisini kontrol edeceğiz.hayır ekran görüntüsü almadım. bir çok yerlerde anlam bozuklugu vardı. ama efeksel veya görüntü bozuklugu asla yoktu. grafikler gayet güzeldi. hatasız bir oyun. çevirisinde biraz daha anlamlı kelimeler veya cümleler kulanılsa oyunu anlamakda zorluk çekmeyiz. bazı kelimeler eksik.bazı cümlelerde bozukluklar var. hemen hemen bir çok yerde. emege saygı duyuyorum.gayet başarılı. çeviride çok bariz sıkıntılar var.
Öneriniz için teşekkürler, ileteceğim.Oyun zaten biraz ağır, anlaşılması zor bu duruma bir de çeviri hatası eklenince iyice sıkıntı. Oyunu Türkçe konudan indirdiğimi bile unuttum, yapay zeka çevirmiş gibi bir durum söz konusu. Buraya bir örnek bırakacağım.
Kolunu kırmamı mı istiyorsun ? Onu (ya da kolunu)kırmadan önce elini (kolunu) çek. Ve bir daha kardeşim ile arama girme ! Olsa daha anlaşılır olmaz mıydı ?
Ablam diyemez çünkü kendisi kardeşinden ay olarak büyük. Küçük kardeşim ya da kız kardeşim olarak bile çevrilebilirdi.
Bu gibi hatalar bayağı var, 1-2 tane değil yani. Abartı olabilir belki ama, 8-10 replikte bir bot çevirmiş gibi çeviri var.
Alice uyumak zorundayım ?????
Ben şimdi çeviriyi kendi kafamda mı düzelteyim, biraz anlaması olan oyunu mu anlamaya çalışayım ? Alice dediği küçük kardeşi.
Yaşadığınız sorunu daha detaylı anlatırsanız size yardım etme şansımız o kadar artar. Oyuna girerken mi atıyor? Oyun esnasındayken mi atıyor? Bilgilerinizi girdikten sonra mı atıyor? Lütfen daha detaylı anlatın.bu oyununda girişinde problem var oyuna girilmiyor
oyuna tıklayıp kullanıcı adı ve şifre kısmında "hata" yazıyor. yoksay hatayı bildir gibi ibareler mevcut lakin yoksay dememize rağmen ileri aksiyon alınamıyor. aynı hata ekranında kalıyor. ben 2 gün önce yaşadım bu sorunuYaşadığınız sorunu daha detaylı anlatırsanız size yardım etme şansımız o kadar artar. Oyuna girerken mi atıyor? Oyun esnasındayken mi atıyor? Bilgilerinizi girdikten sonra mı atıyor? Lütfen daha detaylı anlatın.
Şuan bazı oyunlarda bu tarz hatalar görülebiliyor bildirdiğiniz için teşekkür ederiz kısa sürede hata giderilecektir.oyuna tıklayıp kullanıcı adı ve şifre kısmında "hata" yazıyor. yoksay hatayı bildir gibi ibareler mevcut lakin yoksay dememize rağmen ileri aksiyon alınamıyor. aynı hata ekranında kalıyor. ben 2 gün önce yaşadım bu sorunu
Bir üst yorumu okursanız yazılımcımıza bildirildi çözülecek.internet erişiminiz bulunmamaktadır hatası alıyorum Mackenzie
Yaşadığınız sorunu daha detaylı anlatırsanız size yardım etme şansımız o kadar artar. Oyuna girerken mi atıyor? Oyun esnasındayken mi atıyor? Bilgilerinizi girdikten sonra mı atıyor? Lütfen daha detaylı anlatın.