Yönlendirme sitesi ile alakalı bir sorun vardı, şu anda bir sorun görünmüyor ben indirebiliyorum. Tekrar deneyin.404 hatası veriyor tüm linkler kırılmış galiba
Yönlendirme sitesi ile alakalı bir sorun vardı, şu anda bir sorun görünmüyor ben indirebiliyorum. Tekrar deneyin.404 hatası veriyor tüm linkler kırılmış galiba
denedim sorunsuz düzelmiş sağolasınYönlendirme sitesi ile alakalı bir sorun vardı, şu anda bir sorun görünmüyor ben indirebiliyorum. Tekrar deneyin.
Yapımcısı yeni sürümü paylaştı ama çevirisinin ne zaman geleceği belli değil.Oyun çok iyi yeni sürümü ne zaman yayınlanır?
Yeni sürümü kısa bi güncelleme olmuş bu ay içerisinde güzel bi güncelleme alacak diye biliyorumSanirim bu sitede oynadigim ve kendimi oyunun icinde hissettiren en iyi yapim buydu.Kafami kaldirmam 3-4 saat surdu ve baya gerceklikten kopmusum.O stresi felan yasadim ana karakterin yerindeymis gibi hissettim.Asiri begendim devamini sabirsizlikla bekliyorum.Yeni versiyonda gelmis sanirim ilgilenirseniz cok sevinirim