MRainb0w
Yetkili
Giriş ekranında bir problem var düzeltilecek.ana sayfada ıd ve şifremi giriyorum direk hata veriyor. yoksay seçenegini tıklasamda herhangi bir değişiklik olmuyor giiriş ekranında kalıyor
Giriş ekranında bir problem var düzeltilecek.ana sayfada ıd ve şifremi giriyorum direk hata veriyor. yoksay seçenegini tıklasamda herhangi bir değişiklik olmuyor giiriş ekranında kalıyor
Site bakımdaydı bu yüzden düzeltmek için fırsatımız olmadı yakın zamanda bu konuya el atacağız.düzeltilecek demişsiniz ama şuan hala giriş yapılamıyor
Maalesef bir tarih veremiyorum.Giriş ekranında ki sorun ne zaman düzelicek acaba ?
Discord sunucumuza katılarak öneri alabilirsiniz.Efsane oyun hikayesi ilk başlarda sarmadı ama sonradan kendine çekti oyun. Bunun gibi başka hangi oyunları önerirsiniz ?
Girişler düzeldimi acaba ?
Düzeltilince duyuru geçilecektir.Oyunu boşuna indirdik gece gece girişte hata veriyor
Şu hatalı oyunlara düzeltilecektir ya da hatalı falan yazabilr misiniz? Oyunu boşuna indirdim 3 oyunda da aynı şeyi yaşadım linkler bozuktu lütfen başlarına yazabilir misiniz sorunlu oyunların,teşekkürler kolay gelsin.Düzeltilince duyuru geçilecektir.