bu ne alakaMAYOLU
Onu seçerseniz karakter mayo giyecek.bu ne alaka
İndirme linklerinde mayolu seçeneği bulunuyor.Açıkcası çok düşük bütçeli görünüyor ve çok kısa fakat gördüğüm kadarıyla 40 bin dolar destek toplanmış umarım devamını görürüz gerçekten de daha önce deneyim etmediğim bir türdü ve ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gitti. Mayolu seçeneği nerede arkadaşlar ben göremedim.
Teşekkür ederim.İndirme linklerinde mayolu seçeneği bulunuyor.
Mayoluda mayo giyiyor normalinde ise gündelik kıyafetler.normal ve mayolu arasındaki fark ne?Ekli dosyayı görüntüle 6618
Devam edersiniz.Setup kurulduğunda kısayol oluşmadı. Sebebini ya da nasıl çözeceğimi bilen biri anlatabilir mi? Oyunu tekrar tekrar rar üzerinden açarsam kaldığım yerden devam edebilir miyim?
Bildiğim kadarıyla "Aren't Grim Reapers Supposed to be Scary?" diye bir oyunları var ama forumda yokAçıkcası çok düşük bütçeli görünüyor ve çok kısa fakat gördüğüm kadarıyla 40 bin dolar destek toplanmış umarım devamını görürüz gerçekten de daha önce deneyim etmediğim bir türdü ve ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gitti. Mayolu seçeneği nerede arkadaşlar ben göremedim.
Aynen bende baktım da bulamadım oyun kısa ve güzel daha çok ikinci yani devam oyununun fragmanı gibi olmuş onu da sitede görmek güzel olur benceBildiğim kadarıyla "Aren't Grim Reapers Supposed to be Scary?" diye bir oyunları var ama forumda yok
Teşekkür ederim yarın bir göz atayımBildiğim kadarıyla "Aren't Grim Reapers Supposed to be Scary?" diye bir oyunları var ama forumda yok
Nasıl bir hata alıyorsunuz?Hata veriyor siteyle ilgili