Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. 10 - 15 gün içerisinde tüm oyunlar açılmış olacak.para vermeden oynayamıyokmu
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. 10 - 15 gün içerisinde tüm oyunlar açılmış olacak.para vermeden oynayamıyokmu
teşekkür ederimŞu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. 10 - 15 gün içerisinde tüm oyunlar açılmış olacak.
Oyunlara girebilirsiniz.Hata duzeltildimi yoksa devammi ediyo halen ona gore indircem
Oyunlara girebilirsiniz.
Rica ederim.Cok tesekkur ederim hizli yanitiniz icin
Hangi format ve hangi linkten indirdiğinizi yazarsanız kontrol edebilirim.dosya indi ama klasör şeklinde indi içinde exede yok kurulum yapamıyorum yardım lütfen
Hangi format ve hangi linkten indirdiğinizi yazarsanız kontrol edebilirimben mayolu bölümünde clad
Ben mayalu bölümünden cloud indirdim normalde oluyo her oyunda bunda ece gelmediği icin kurulum yapamadimHangi format ve hangi linkten indirdiğinizi yazarsanız kontrol edebilirim.
Oyunu mobilden mi pc'den mi oynuyorsunuz birde hangi linkten indirdiğinizi yazarsanız kontrol edeceğim.Sorun çözüldumu acaba kurulum sorunu ona gore indirecem de
Oyunu mobilden mi pc'den mi oynuyorsunuz birde hangi linkten indirdiğinizi yazarsanız kontrol edeceğim.
Oyunu androiden indiriyom mayolu claud bolumunden ama indirdiğim dosta exe bulunmadığı icin kurulum yapamıyorum ilk defa karsilastin boyle bir hataylaOyunu mobilden mi pc'den mi oynuyorsunuz birde hangi linkten indirdiğinizi yazarsanız kontrol edeceğim.
bende exe olarak gelmiyo iste bide bende boyutu farklı 376 mb galiba siz standart bölümden indirdiniz ben mayolu versiyonu indirdim
Taman hallettim teşekkür ederim yardımlarınız icinDediğiniz linkten indirdiğinde apk olarak indiriyor herhangi bir sorun yok.Ekli dosyayı görüntüle 4548
Oyun çok uzun bir oyun değil oynanıştan oynanışa süre değişebilir.Oyun süresi kısamı 1 saat oynadıktan sonra bitti yada bendemi sorun var yardim ederseniz sevinirm
Teşekkür ederimOyun çok uzun bir oyun değil oynanıştan oynanışa süre değişebilir.