Yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor bizi takipte kalmaya devam edin.bunun gibi animw tarz oyunlar daha çıkar mı
Discord sunucumuzda bulunan #hatalar odasına belirtirseniz yazılımcımız geri dönüş sağlayacaktır.Son indirdiğim 5-6 oyunda hep giriş sorunu yaşadım. oyunu indiriyorum ama giriş yapamıyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim?
Evet oynarken bende oyle düşündüm tek farkı ana karakterinde shinigami olmamasıSayısını bile unuttuğum anime serisi izlemiş biri olarak diyebilirim ki, oyunun hikayesi daha çok ''Bleach'' anime serisinin hikaye içeriğine benziyor.İzleyenler bilirler, başka dünyadan gelen özel yetenekleri olan karakterler.''Vel'' insanların duygularını ve mantığını anlama çabası güzeldi.Kısa ama iyi diyebilirim.Çevirmenleri tebrik ediyorum.
Merhaba, Kesinlikle öyle görünüyor. Aslında onun havası var sonuçta o görevler için geliyor. Ama durum farklı bir havaya dönüyor.Evet oynarken bende oyle düşündüm tek farkı ana karakterinde shinigami olmaması
1 saat maksimum 2 saatYaklaşık oynanış süresi ne kadar?
Discord sunucumuzda ki #istediğiniz-oyunlar kanalına yazıp istekte bulunabilirsiniz. Fazla talebe göre değerlendirmeye alınacaktır.Bu oyunun devami tarzinda bir oyun var Aren't Grim Reapers Supposed to be Scary? Türkçe çevirisi gelirse güzel olur
TeşekkürlerDiscord sunucumuzda ki #istediğiniz-oyunlar kanalına yazıp istekte bulunabilirsiniz. Fazla talebe göre değerlendirmeye alınacaktır.
Dene güzel tatlı bir oyunAnime pardon hentai türu nasıl oyun güzelmi ona gore denicem
hocam hentai yani bu tür oyunları nereden bulabilirim?Anime pardon hentai türu nasıl oyun güzelmi ona gore denicem