The Genesis Order Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe The Genesis Order Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
Mavereus

Mavereus

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Final vermişler tr çevirisi ne zaman ücretsiz olur ?

A

alonewolf89

N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0₺
Discord giriş yapamıyoz kapalı burda save dosyası olan yokmu paylaşabilir mi yüzde 50 bitirdik sıfırdan geri başlamak çok zaman kaybettircek

Knk

Knk

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Özel çeviri çalışmıyormu acaba sankı normal çeviri gibi geldi?

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Özel çeviri çalışmıyormu acaba sankı normal çeviri gibi geldi?
Arasında ne gibi bir fark beklediğinizden tam olarak emin değilim ama Özel çevirinin asıl mantığı yapımcının nasıl yazmışssa bunu sadeleştirmeyip/düzenlemeyip paylaşma mantığındadır. Yapımcı düzelteceğimiz fazla bir şey bırakmamışsa ekstradan bir şeyler eklemiyoruz fakat oynadığımdan hatırladığım kadarıyla etkili bir özel çeviriydi.

A

alonewolf89

N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0₺
Beyler bi yerde takıldım kilisenin arkasındaki göletin yanında bi eşya var onu bul diyor bi türlü bulamadım bulan varmı acil destek lazım

Q

quarpati

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İlk indirdiğim megaydı komple silip bu sefer clouddan indirdim. Eksik bir şey mi var?Ekli dosyayı görüntüle 17025
Bu arada windows 8.1başka bilgisyardan denedim oyun açılıyor ama siyah ekranda kalıyor. Arakadan müzik sesler geliyor ama tam ekran yapamıyorum veya siyah ekran dışında bir şey göremiyorum. Bence bu oyunu şuan pcde oynayabilen yoktur o kısımla kimse ilgilenmiyor

S

sonerceviri

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bu sorunu nasıl çözebilirim?????

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-05-26 214338.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-26 214338.png
    86.7 KB · Görüntüleme: 15
Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Phoenix hocam yanıt vermediniz
Hocam bunun nedenini pek bilmiyorum ama öğrendiğim kadarıyla durum androidle alakalı bir sorun. oyunları 2gb'dan portlamamıza izin vermiyor android bu yüzden oyunun ana hikayesine fazla etki etmeyen olaylardan biri olan kıyafet değiştirme gibi ekstra gösterimleri kaldırdık.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Bu arada windows 8.1başka bilgisyardan denedim oyun açılıyor ama siyah ekranda kalıyor. Arakadan müzik sesler geliyor ama tam ekran yapamıyorum veya siyah ekran dışında bir şey göremiyorum. Bence bu oyunu şuan pcde oynayabilen yoktur o kısımla kimse ilgilenmiyor
Oyunların ya da Pc için portladığımız sistemin win8 üzerinde çalıştığını düşünmüyorum. Ama soracağım bu durumu ve oyun win10/win11 de gayet çalışıyor.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
normal versiyonu cloud dan ve mega dan da indirdim surekli bu hatayı veriyo herahangi patch tarzı birsey gelicek mi?
quarpati
Oyunu Androide portlarken eski sürüm portlanması yapılmış olaiblir. Yazılımcımızla iletişime geçtim durumu en kısa vakitte düzeltecektir.

P

potungtech

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bir şey sorucam ben bu serinin önce ki oyunlarını oynamadım direk bundan başlarsam hikaye anlamında çok kaybım olur mu

Üst Alt