Son Konular
Arasında ne gibi bir fark beklediğinizden tam olarak emin değilim ama Özel çevirinin asıl mantığı yapımcının nasıl yazmışssa bunu sadeleştirmeyip/düzenlemeyip paylaşma mantığındadır. Yapımcı düzelteceğimiz fazla bir şey bırakmamışsa ekstradan bir şeyler eklemiyoruz fakat oynadığımdan hatırladığım kadarıyla etkili bir özel çeviriydi.Özel çeviri çalışmıyormu acaba sankı normal çeviri gibi geldi?
Vpn kullanın.Discord giriş yapamıyoz kapalı burda save dosyası olan yokmu paylaşabilir mi yüzde 50 bitirdik sıfırdan geri başlamak çok zaman kaybettircek
Evet.Hata düzeltildimi ?
düzeldi mi knk ben de aynı hatayı alıyodumİlk indirdiğim megaydı komple silip bu sefer clouddan indirdim. Eksik bir şey mi var?Ekli dosyayı görüntüle 17025
Bu sorun 3 haftadır var herhalde ne zaman çözülür ya da çözmek için adım atıldı mı?
Ekli dosyayı görüntüle 17024
Phoenix hocam yanıt vermedinizMobilde Tashanın dükkanında satın alımlar kalkmış ve aramadan sonra kıyafet değiştir seçeneği de desteklenmiyor aynı zamanda görüntü kalitesi yine kötü
Düzelmedi komple sildim sorunu çözülen birisi olursa tekrar indirip sıfır kurulum yapacağım bekliyorumdüzeldi mi knk ben de aynı hatayı alıyodum
Bu arada windows 8.1başka bilgisyardan denedim oyun açılıyor ama siyah ekranda kalıyor. Arakadan müzik sesler geliyor ama tam ekran yapamıyorum veya siyah ekran dışında bir şey göremiyorum. Bence bu oyunu şuan pcde oynayabilen yoktur o kısımla kimse ilgilenmiyorİlk indirdiğim megaydı komple silip bu sefer clouddan indirdim. Eksik bir şey mi var?Ekli dosyayı görüntüle 17025
Hocam bunun nedenini pek bilmiyorum ama öğrendiğim kadarıyla durum androidle alakalı bir sorun. oyunları 2gb'dan portlamamıza izin vermiyor android bu yüzden oyunun ana hikayesine fazla etki etmeyen olaylardan biri olan kıyafet değiştirme gibi ekstra gösterimleri kaldırdık.Phoenix hocam yanıt vermediniz
Oyunların ya da Pc için portladığımız sistemin win8 üzerinde çalıştığını düşünmüyorum. Ama soracağım bu durumu ve oyun win10/win11 de gayet çalışıyor.Bu arada windows 8.1başka bilgisyardan denedim oyun açılıyor ama siyah ekranda kalıyor. Arakadan müzik sesler geliyor ama tam ekran yapamıyorum veya siyah ekran dışında bir şey göremiyorum. Bence bu oyunu şuan pcde oynayabilen yoktur o kısımla kimse ilgilenmiyor
quarpatinormal versiyonu cloud dan ve mega dan da indirdim surekli bu hatayı veriyo herahangi patch tarzı birsey gelicek mi?