Chimera
Kayıtlı Üye
olur bence iki oyunuda oyna gayet guzel oyunlarbir şey sorucam ben bu serinin önce ki oyunlarını oynamadım direk bundan başlarsam hikaye anlamında çok kaybım olur mu
Son Konular
olur bence iki oyunuda oyna gayet guzel oyunlarbir şey sorucam ben bu serinin önce ki oyunlarını oynamadım direk bundan başlarsam hikaye anlamında çok kaybım olur mu
Yok bebir şey sorucam ben bu serinin önce ki oyunlarını oynamadım direk bundan başlarsam hikaye anlamında çok kaybım olur mu
DÜzeltilecek.Turbo net hatası alıyorum
Herhangi bir gelişme var mıdır?quarpati
Oyunu Androide portlarken eski sürüm portlanması yapılmış olaiblir. Yazılımcımızla iletişime geçtim durumu en kısa vakitte düzeltecektir.
Tek farkı yazılan yazıları olduğu gibi çevirmemiz. Yazılarda sansürlememiz gereken yerler olunca değiştirmeden olduğu gibi çevirip paylaştığımızda özel çeviri oluyor. sansürlediğimizde normal çeviri oluyor.Özel cevırının normal cevırıden farkı nedır acaba ona gore ındırecegım. ( vip üyeliğim yok onu göz önunde bulundurarak söyleyın)
Yazılımcıdan daha dün dönüş aldım düzelttiğinde bana yazacak.Herhangi bir gelişme var mıdır?