O
otekben2
Kayıtlı Üye
24h2 üstüne yeni güncelleme geldi update den günceli aratReis nasıl açılıyo 1 aydır oynayabilen yok oyunu herkes aynı hatayı alıyor 2 haftadır senin yazılımcıdan haber bekliyoduk
24h2 üstüne yeni güncelleme geldi update den günceli aratReis nasıl açılıyo 1 aydır oynayabilen yok oyunu herkes aynı hatayı alıyor 2 haftadır senin yazılımcıdan haber bekliyoduk
Windows 11 e gelen son güncelleme de oyunlar açılıyor admin bildirim yap istersenThe GEnesis Order zaten windowsta açılan bir oyundu. Tüm oyunlar derken bunu hangi oyunlarda denediniz
Windows 11 e gelen son güncelleme de oyunlar açılıyor admin bildirim yap istersen
Tamamdır. Geri bildiriminiz için teşekkürler.Tamam sorun düzeldi şimdi windows 11 son sürüme güncellemek lazımmış
sansürden kastın tam olarak ne bır de vıp uyesı degılım sıkıntı cıkarır mı özel cevırı oynasam. bırde 1. oyununu oynadım fakat uzun zaman gectı pek cok sey hatırlamıyorum bu 2cı oyunu oynamamda cok sey kaybetıtırır mı ?Tek farkı yazılan yazıları olduğu gibi çevirmemiz. Yazılarda sansürlememiz gereken yerler olunca değiştirmeden olduğu gibi çevirip paylaştığımızda özel çeviri oluyor. sansürlediğimizde normal çeviri oluyor.
oyunlarda konular neredeyse hemen hemen aynı o yüzden fazla bir şey kaybetmezsin sansürden kasıt ise oda arkadaşı Ev sahibesi falan iştesansürden kastın tam olarak ne bır de vıp uyesı degılım sıkıntı cıkarır mı özel cevırı oynasam. bırde 1. oyununu oynadım fakat uzun zaman gectı pek cok sey hatırlamıyorum bu 2cı oyunu oynamamda cok sey kaybetıtırır mı ?