İndirdiğin oyunu silip linklerden tekrar indir. Bu hata düzeltildi.Bugünkü güncellemede sahnelerde siyah ekran hatası alıyoruz
Hata düzeltildi oyunu yeniden yükleyip oynayınız.Bugünkü güncellemede sahnelerde siyah ekran hatası alıyoruz
Yeni sürüm geleli yaklaşık 1 hafta oldu. Güncelleme gibi bir hizmetimiz de yok, oyunu siliyorsunuz ve linkten tekrar indiriyorsunuz. Güncel hali linke ekleniyor çünkü.Oyunu nasıl güncelleyeceğiz ? en son ne zaman geldi
Oyun kurulurken Windows defenderınız veya herhangi bir antivürüs programınızın kapalı olduğundan emin olup clear.exeyi başlatıp tekrar deneyin.Merhabalar. Oyunu satın aldığım paket üzerinden bir kaç kere yükleyip silerek, tekrar yükledim. Ancak her seferinde bu sorun oluşuyot. Bunu nasıl çözebilirim ? Ekli dosyayı görüntüle 13033
Yaptım ama yine aymı hatayı veriyor maalesef...Oyun kurulurken Windows defenderınız veya herhangi bir antivürüs programınızın kapalı olduğundan emin olup clear.exeyi başlatıp tekrar deneyin.
Oyunu yüklerken win defenderınız açıkmıydı eğer öyleyse oyunu tamamiyle silin ve antivirüs programınız kapalıyken indirin.Yaptım ama yine aymı hatayı veriyor maalesef...
Kayıt dosyan oyunu silsen de kalmaya devam eder. Yapımcının çıkarttığı her dört sürümde bir, toplu şekilde çevrilip paylaşılıyor.merhaba oyunu şuanlık bitirdim yeni güncelleme tahmini ne zaman gelir ? ve güncelleme geldiğinde oyundaki save dosyam ile yeni indirdiğim güncel halinde devam edebilirim değilmi ?
Defender kapalı, herhsngi bir anti-virüs programı kullanmıyorum. Eksik bir program var diyor data dosyasında...Oyunu yüklerken win defenderınız açıkmıydı eğer öyleyse oyunu tamamiyle silin ve antivirüs programınız kapalıyken indirin.
Oyun kurulurken Windows defenderınız veya herhangi bir antivürüs programınızın kapalı olduğundan emin olup clear.exeyi başlatıp tekra
Siz sadece .exe dosyasını indirmiş olmalısınız indirme linkinde olan tüm dosyaları indirip aynı dosya içindeyken çalıştırmanız lazım.Defender kapalı, herhsngi bir anti-virüs programı kullanmıyorum. Eksik bir program var diyor data dosyasında...
Vip süreniz boyunca siz de bu oyunu oynayabilirsiniz.bu oyunu vipler indire bilir mi yoksa almam mı gerekiyor
Oyunun özel çeviri versiyonunu indirmeye çalışıyorsunuzdur normal olan versiyonunu indirin.Turkce satın aldım ancak giriş yapamıyorum oyun erişiminin bulunmamaktadır diyor