kennyR
Çevirmen
Hangi versiyonunda yaşadın bunu? Özel çeviride mi, normalinde mi? Normalde ikisine de erişebiliyor olman lazım.İlk çıktığı zaman alıp her güncellemede oynamama rağmen erişim hakkınız yoktur diyor yardımcı olur musunuz
Hangi versiyonunda yaşadın bunu? Özel çeviride mi, normalinde mi? Normalde ikisine de erişebiliyor olman lazım.İlk çıktığı zaman alıp her güncellemede oynamama rağmen erişim hakkınız yoktur diyor yardımcı olur musunuz
Oyun içi ilerlemeni kaydettikten sonra oyunu silebilirsin. Kayıtlar kalmaya devam ediyor. Yeni sürüm geldiğinde indirip kaldığın yerden devam edersin.Yeni sürüm çıktığı zaman nasıl oyuna entegre edicem oyunu silip tekrar mi indirmem gerek yoksa halihazırda oyun indirili iken tekrar indirmem entegre eder mi?
Ana sayfadaki yardım bölümünde oyunların indirme linklerindeki reklamları nasıl geçeceğini anlatan bir konu mevcut.Oyunu aldım indirme link leri saçma sapan sitelere yönlendiriyor indiremedim yardımcı olabilir misiniz
yanlış dosyası açıyorsunuzdur hocam .exe olanı açınhocam kolay gelsin pc de oynuyorun satın aldım özel versiyonu ama rar dosyası şifrelenmiş şifre nedir acaba
İngilizcesine 15-20 günde bir yeni sürüm geliyor. Türkçe çevirisi ise birkaç sürüm geldikten sonra çevriliyor. Yani İngilizce konusu genel olarak daha güncel oluyor.The Genesis Order - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman bu konudaki daha mı güncel biri beni aydınlatabilir mi?
Bu oyunun Türkçesinin güncellemelerini, 3-4 sürümde bir yapıyoruz.4.7 sürümü gelmiş güncelleme gelirmi.
İçerik açısından hiçbir farkları yok, aynı sahneleri görüyor, aynı oyunu oynuyorsun. Sakıncalı sayılabilecek bazı konuların bulunduğu oyunlarda, çeviride yumuşatma yapılıyor. Yani yapımcının yazdığı diyaloglar hafif değiştirilerek yayınlanıyor. Özel çeviride ise böyle bir durum yok. Oyunun özüne sadık kalınıyor.Özel ve normal arasındaki fark nedir ?
Görmediğin bir ek sahne veya içerik vardır muhtemelen. %43'te bitmesi gerekiyor çünkü.Son versiyon % 41 de bitiyor bilginize...
Görmediğin bir ek sahne veya içerik vardır muhtemelen. %43'te bitmesi gerekiyor çünkü.