MRainb0w
Yetkili
Oyun final verene kadar herkese açılmayacak.Oyun herkese açık ne zamana olur
Oyun final verene kadar herkese açılmayacak.Oyun herkese açık ne zamana olur
Şu an güncel değil. 3-4 sürümün yayınlanmasını bekliyoruz toplu çevirmek için.Guncelmi
Oyunu takip ediyoruz. Bilgilendirme için yine de teşekkürler.V.41091 güncellemesi geldi
Telefondan mı oynuyorsunuz?Bu yapimcinin oyunları çok güzel ama özellikle şu animasyonlarındaki çözünürlük falan niye böyle düşük ki
Türkçe olarak soruyorsanız çevirileri zor.Neden başka rpgm oyunları getirmiyorsunuz ? En sevdiğim tür rpgm
Hem telefondan hem pc den oynamıştım çok farklı değillerdi internetten oyunların videolarına da bakmıştım orda da benim oynadığım kalitedelerdi. Yapımcıyla alakalı direk galibaTelefondan mı oynuyorsunuz?
Telefonda bu tarz sorun alan kişiler bir şeyi devre dışı bırakıyorlardı ve düzeliyordu diye hatırlıyorum.Hem telefondan hem pc den oynamıştım çok farklı değillerdi internetten oyunların videolarına da bakmıştım orda da benim oynadığım kalitedelerdi. Yapımcıyla alakalı direk galiba
Bende tüm serisini oynuyorum fakat fazlasıyla HD hocamHem telefondan hem pc den oynamıştım çok farklı değillerdi internetten oyunların videolarına da bakmıştım orda da benim oynadığım kalitedelerdi. Yapımcıyla alakalı direk galiba
Çok garip gerçekten bende mi sorun var dicem birçok videoda gördüm animasyonların çözünürlüğü düşük. Cidden garipBilgisayarda ise böyle bir problem olmaması lazım. Kendimde oynadım hiç kalitesiz bir animasyon ile karşılaşmadım.
Evet, mevcut.Oyun da para hilesi mevcut mu?
Peki teşekkür ederim oyun içinde en fazla yüzde kaç oluyo daha önce oynamıştım %7 bitiyordu bunda kaçta bitiyor?Evet, mevcut.
Şu an %35 seviyesinde.Peki teşekkür ederim oyun içinde en fazla yüzde kaç oluyo daha önce oynamıştım %7 bitiyordu bunda kaçta bitiyor?