The Deluca Family Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Yapımı Bırakıldı Renpy Android Türkçe The Deluca Family Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.Sezon
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Yapımcının patreon hesabında 0.6.6 için 1.94GB lık bir dosya yayınlanmış kontrol eder misiniz?

F

firecape

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
oyuna şimdi giriş yaptım bunda +18 sahne olmasa bile oynanır ,çok iyi başladı müziklerde on numara.

E

Eren10

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hikaye modunda 9.hikayeyi oynayamıyorum, gereksinimleri nasıl yerine getireceğim? Android kullanıcısıyım.

XTheDarkLordX

XTheDarkLordX

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
hala güncelleme gelmedi mi ? yapımcı yıll başıına kadar getiririm demişti 3 ay oldu...

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
21₺
M

MERTTT1

Yeni bölüm geldi mi acaba ve oyunların sürüm veya boyut yerine son güncelleme yani son bölüm gelinen tarihi falan yapar mısınız yeni bölüm var sanıp indiriyorum tekrar

S

senveben1234

Isabel e şarap almak için görev yapmamı istiyor ama göreve tıklayınca gereksinimler tutmuyor diyor. Ama tek gereksinim 50 savunma ve o da var bende neden olmuyor?

Üst Alt