CumaLee
Yazılımcı
Bayadır almıyordu geçen günlerde güncelleme aldı çevirisi bittiği zaman sitemize de eklenecektir.Son güncelleme ne zaman geldi
Bayadır almıyordu geçen günlerde güncelleme aldı çevirisi bittiği zaman sitemize de eklenecektir.Son güncelleme ne zaman geldi
Evet, yakında çıkacak.Şu anda çevriliyormu
Biraz oynadım yeni güncellemeyi var olan sahneleri yeniden düzenlemiş.Evet, yakında çıkacak.
Bende ingilizce olarak oynamıştım lakin listede luna gracie isabel yada ana hikayede herhangi bir değişiklik görmedim sadece aynı sahnelerin değişikliği mi bizi bekliyor cidden hayal kırıklığı olurBiraz oynadım yeni güncellemeyi var olan sahneleri yeniden düzenlemiş.
Oyunun hikayesini ilerletecek bir şey eklenmiş mi onu anlamadım görev listesinde yeni bir şey görmedim.
Tarih veremiyoruz.Yeni güncelleme ne zaman gelir
yan hikayeye güncelleme gelmiş. Ana hikayeye güncelleme yok. Ayrıca kontrat aldığımız kısım geliştirilmiş.Bende ingilizce olarak oynamıştım lakin listede luna gracie isabel yada ana hikayede herhangi bir değişiklik görmedim sadece aynı sahnelerin değişikliği mi bizi bekliyor cidden hayal kırıklığı olur
hayal kırıklıgı.yan hikayeye güncelleme gelmiş. Ana hikayeye güncelleme yok. Ayrıca kontrat aldığımız kısım geliştirilmiş.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.Hacı bölüm 5 gururlu fazio yu bi türlü gecemedim be nasıl geciliyor
Neredeyse 10 ay oldu bekliyordum sonunda geldi
Tarih veremiyoruz.Betadan ne zaman çıkacak belli mi