A
agn1
Kayıtlı Üye
teşekkürlerDepraved Awakening, Man of The House, What a Legend, Acting Lessons, Being A DIK bu oyunlar hem popüler hem de hikayesi iyi olan oyunlar.
teşekkürlerDepraved Awakening, Man of The House, What a Legend, Acting Lessons, Being A DIK bu oyunlar hem popüler hem de hikayesi iyi olan oyunlar.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Mağaraya nereden gidebilirim
Ortalama 1-2 saat.Ne kadar süreli bi güncelleme geldi oyuna yani son kayıt yerinden sonra kaç saatlik bi güncelleme bilen varsa söyleyebilirmi
Dosya açılmıyor diye hata verio nedeni nedirOyunda çok cinsellik yok ama hikayesi ile bu açığı kapatıyor. Oynanması gereken oyunlar arasında kesinlikle.
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Dosya açılmıyor diye hata verio nedeni nedir
Oyunda yapımcıdan kaynaklı hatalar ve buglar mevcut. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.arkadaşlar my name is luna kısmını bir türlü geçemiyorum oyunla ilgili bi sıkıntı mı var? save dosyası aradım ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Oyunda çok fazla hata ve bug var maalesef bazı görevleri geçmek zor.Beyler yardım edin o görevden sonra Luna'ya kalkmıyor.
Hayır. Hala buglar ve hatalar mevcut bazı yerlerde.Buglar fixlendimi?
Ghost rider mı? Öyle bir oyun mu varMerhaba, Ghost rider benzeri rape konulu oyun varmı? baktımda bulamadım. Yazarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler
Kanka sorumu nasıl halettinBeyler oynu bitiren varsa yazsın terfi görevi var ama ben yapamıyor iş tahtasında yap diyo ama oyunu alak bulak etim bulamadım bilen varsa yazsın lütfen nasıl geçilir hikaye 5"e
Keşke bug olsaydı paşam keşke, sex görmeye giriyorsun duygulanıp çıkıyorsun.Oyunda çok fazla hata ve bug var maalesef bazı görevleri geçmek zor.