TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Oyunların beta da kalma süreleri oluyor. Beta dan çıkınca discord sunucusun da duyurusu gelecektir.daha acilmamis (((
Oyunların beta da kalma süreleri oluyor. Beta dan çıkınca discord sunucusun da duyurusu gelecektir.daha acilmamis (((
Net bir tarih olmadığından koyulmuyor çünkü bazı oyunlar 1 aydan daha az bazıları ise 1 aydan fazla beta da kalabiliyor ondan net bir tarih koymak yanlış olur.Saygıdeğer site sorumluları, beta sürecine giren oyunlara countdown koyabilir misiniz? Mutlaka kafanızda tarih vardır ,uzun veya kısa fark etmez yeter ki görelim.
Maalesef ne zaman çıkacağıyla ilgili bir bilgimiz yok.Betadan çıkmayacak mı acaba? 1 ay oldu.
Yapımcının kendisi bu oyunu hobi olarak yaptığını söyledi yani tamamen keyif amaçlı ondan dolayı belli olan bir şey yok.Şu oyun ne zaman final verecek arkadaş. Her güncelleme sonrası oyunu unutuyorum diye finali bekliyorum kaç yıl oldu
Oyun daha 0.90 sürümünde sezon sezon ayırmıyor diye biliyorum.Sezon 1 bitti değil mi ikinci sezon daha gelmedi
Evet, oyun betadan çıktı ve en güncel sürümü.Oyunu indirsem en son ki güncellenmiş sürümü de içeriyor değil mi hani beta olayları fln bitti dimi¿
Hayır, soldato olup hikayeye devam ediyorsunuz.Oyunun şuanki sürümü soldata olmadan bitiyor değil mi
Oyun da soldata olma görevinde bug olabilmekte. Daha önceki bölüm de kaydettiğiniz saveden devam etmeyin bunun çözümü olarak baştan başlamanız gerekiyor.Oyunun şuanki sürümü soldata olmadan bitiyor değil mi
en son ne zaman güncellendi
Peki rica etsem güncellemeyle gelen olaylar nedir özetleyebilir misiniz çünkü en baştan başlatıcak oyun, ona göre başlayacağım da ( misal luna ile yeni bi seyler yaşıyor muyuz qnwkxxb )Evet, oyun betadan çıktı ve en güncel sürümü.
Maalesef oyunu oynamadığım için bir fikrim yok. Discord sunucumuza katılarak #spoiler-ve-teori odasından öğrenebilirsiniz.Peki rica etsem güncellemeyle gelen olaylar nedir özetleyebilir misiniz çünkü en baştan başlatıcak oyun, ona göre başlayacağım da ( misal luna ile yeni bi seyler yaşıyor muyuz qnwkxxb )
hangi sürümü en son oynadın bilmiyorum ama eğer 10.bölüme okadar oynadıysan subatta gelen v09 yani sezon finali oynamadıysan pek birsey yok hatta sadece 30dk filandırPeki rica etsem güncellemeyle gelen olaylar nedir özetleyebilir misiniz çünkü en baştan başlatıcak oyun, ona göre başlayacağım da ( misal luna ile yeni bi seyler yaşıyor muyuz qnwkxxb )