Oyunun bu sürümünde yapımcıdan kaynaklı bir kaç farklı sorun var. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Oyunda hata var en son adami vurdukdan luna nin geçmiş hikayesini ogrenmek icin gece yatakdan konusurken hata geliyo yoksay diyon hikaye ilerlemiyor
Yapımcı oyunun kodları değiştirdiği için eski sürümden kalan saveler çalışmıyor maalesef.eski sürümde ki save dosyam uyumsuz diyor. bu sorunu nasıl çözebilirim
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Biri söyleye bilirmi benim adım luna ve bir şişe şarap görevlerini benim karşıma çıkmıyo onları nasıl yapıcam
Wilfred'e git çalış, soldato olduktan sonra olaylara gel orada terfi soldato var onu yap
Güncellemelerde oyunun kodları değişmezse kayıt dosyaları çalışıyor ama kodlar değişmişse kayıt dosyaları çalışmaz.Abi neden her güncellemede en baştan başlıyoruz. Oyunu indirdiğimizde bi save dosyasıyla gelse olmaz mı.7.1 i bitirdim şimdi 30 dk oynamak için en baştan mı geleyim.
En son 7.1 sürümü indirdim. Direk simge geldi oyun dosyası yokGüncellemelerde oyunun kodları değişmezse kayıt dosyaları çalışıyor ama kodlar değişmişse kayıt dosyaları çalışmaz.
Eğer kayıt dosyalarının yerini soruyorsanız. Renpy oyun motoru kullanan oyunlarda kayıt dosyaları nereye atılır? - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - +18 Oyunlar - Adult Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi RomanEn son 7.1 sürümü indirdim. Direk simge geldi oyun dosyası yok
#yardım kanalına yazabilirsiniz.benim adım luna ve bir şişe şarap görevlerini benim karşıma çıkmıyo onları nasıl yapıcam oyunda ilerliyemiyorum ve dc nin hangi kısmından yardım alabilirim