Ayarlardan yazı tipini değiştirebilirsiniz.Ana hikaye 5 de kaldım görev yazıları çok küçük okuyamıyorum ne yapmam lazım
Olmuyor alttaki yazılar çok küçük rehberi varmı acaba görev rehberiAyarlardan yazı tipini değiştirebilirsiniz.
Oyunu şu anda oynayabilirsiniz ama güncelleme almadı.Oyun güncellendi mi sayın moderatörcüm sanırım bir ara kapalıydı link
Teşekkürler bu sene başı alabilecek demişlerdi de ondan sordumOyunu şu anda oynayabilirsiniz ama güncelleme almadı.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.beyler aktör masajı görevi nasıl oluyor fırtına prensesi
Hayır hile yok görevleri yaparak kazanmanız lazım.para hilesi varmı ?
Wilfred'in yanına gidip olaylar bölümünden "terfi soldato" yu yapınız.4. Seviyede kaldım oyun ilerlemiyor bütün görevleri yaptım lütfen yardım eder misiniz
Aga valla Ağustos ayında indirip bitirdim o zamandan beri bekliyomGüncelleme tarihi belli oldu mu çünkü Lunaya aşık oldum
Bende yaGüncelleme tarihi belli oldu mu çünkü Lunaya aşık oldum
Anladım,yani hikaye vb.olarak bi ilerme vs. yok yani sadece dil Onu yeni sürüm olarak söylemişlerdide forumda ondan sordum.Yani devamı gelmedi halen o zaman ?O sadece 0.6.5 e fransızca dil ekleyere 0.6.6 diye çıkarmıştı tek yeniliği fransızca dil.