A
azrail
My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Taffy Tales Türkçe Erişimi
Twist Türkçe Erişimcisi
sadece 1 sezon var sonra yapımcı ekleyecekmisSezon 1 remake içinde Sezon 1-4 içeriği mi var sadece sezon 1 mi ?
Son Konular
sadece 1 sezon var sonra yapımcı ekleyecekmisSezon 1 remake içinde Sezon 1-4 içeriği mi var sadece sezon 1 mi ?
ne zamana düzelir ona göre satın alıcam düzelmeden almak istemiyorumDüzeltilecek.
Sadece sezon 1Sezon 1 remake içinde Sezon 1-4 içeriği mi var sadece sezon 1 mi ?
tam terside olabilir öyle de denediniz mi?Geçerli değil!!!
olmuyor redux için soruyorum.tam terside olabilir öyle de denediniz mi?
Redux için yapımcı bir kod paylaşmamış maalesef.olmuyor redux için soruyorum.
Sezon 2 güncellemesi gelene kadar Türkçe güncellemesi geleceğini sanmıyorum. zaten Reduxu oynamışsanız çoğu sahneyi göstermeden devam ediyor.Season 1- 1.1.55 Redux çıktı
nerdeyse hiç yok 3 4 taneSezon 2 güncellemesi gelene kadar Türkçe güncellemesi geleceğini sanmıyorum. zaten Reduxu oynamışsanız çoğu sahneyi göstermeden devam ediyor.
knk windows 10 kurdum açtı 2 3 güne düzelteceklermiş ama istersen w10 kurturbonet hatası ne zaman giderilecek
Dediğim gibi çoğu yere tıkladığınızda eyleminiz siyah ekranda yapıldı olarak gösteriliyor ve devam e diyor. Şu an tam bir srüümde olmadığı için bu normal. Redux sezon 2 gelene kadar ekstra bir güncelleme gelmeyeceğini birkaç gün sonra sezon5in linkleri geleceğini ve şu anki win 11 hatasının bu gece veya yarın akşama kadar düzeltileceğini düşünüyorum.nerdeyse hiç yok 3 4 tane
knk hemen bitirmeyim diye yavaş yavaş oynayacam insallah yakın zamanda gelir sezon 5Dediğim gibi çoğu yere tıkladığınızda eyleminiz siyah ekranda yapıldı olarak gösteriliyor ve devam e diyor. Şu an tam bir srüümde olmadığı için bu normal. Redux sezon 2 gelene kadar ekstra bir güncelleme gelmeyeceğini birkaç gün sonra sezon5in linkleri geleceğini ve şu anki win 11 hatasının bu gece veya yarın akşama kadar düzeltileceğini düşünüyorum.
kesin mi 2 3 gün sürecekmiş ben görmedim de mesajıknk windows 10 kurdum açtı 2 3 güne düzelteceklermiş ama istersen w10 kur
knk phoenix yazmiş bugun yarın diye mackenzie sordum oda 2 3 güne diyor biraz sabret bence fazla sürmezkesin mi 2 3 gün sürecekmiş ben görmedim de mesajı
ben beğendim pek sahne yok ama grafik çok iyi olmuşsorun degilde redux bayagı boş yeniden yapım oldugu için heralde beklicez