Olsaydı çok güzel olurdu pc yok ki oynayam yine ve sanırım Türkçeye çevirirken sorun çıkıyor oyun motorun da ingilisce falan andorid varda onun için demişdimAgali2001 Maalesef oyun motorundan dolayı çok problem çıkıyor.
Evet, maalesef farklı sorunlar çıkabiliyor.Olsaydı çok güzel olurdu pc yok ki oynayam yine ve sanırım Türkçeye çevirirken sorun çıkıyor oyun motorun da ingilisce falan andorid varda onun için demişdim
Anlıyorum teşekkürler cevab verdiğin içinEvet, maalesef farklı sorunlar çıkabiliyor.
Rica ederim.Anlıyorum teşekkürler cevab verdiğin için
Maalesef net bir tarih yok.güncelleme ne zaman yapılır
Maalesef yeni sürümün çevirisinin ne zaman geleceğini bilemiyoruz.güncelleme geldi 10 saat önce lütfen paylaşın
Hayır VİP üyeliği alanlar oynayabiliyor sadece.1 aylık destekçi plus alsam oyunu indirebilecek miyim
gelmezse intihar ederim uzun zamandur bekliyorumMaalesef yeni sürümün çevirisinin ne zaman geleceğini bilemiyoruz.
kral çok eksik var ne zaman düzelteceksiniz siteyi fln güncellen oyunlarda hala yokMaalesef yeni sürümün çevirisinin ne zaman geleceğini bilemiyoruz.
gelmesi lazım değil mi vip bu içerikler sonuçta öncelik lazımMaalesef yeni sürümün çevirisinin ne zaman geleceğini bilemiyoruz.
Gelecek ama bu oyunun motoru farklı olduğu için daha fazla güncelleme gelmesini bekliyoruz.gelmesi lazım değil mi vip bu içerikler sonuçta öncelik lazım