Son Konular
aynısı... hala çözülmedioyunu açamıyorum yönetici olarak çalıştırdım güvenlik duvarı kapalı bu hatayı alıyorum
Sezon 1-4, Win 11'de açılmaz. Birkaç gün içinde yeniden paketlenecek, linkler yenilenecek.oyunu açamıyorum yönetici olarak çalıştırdım güvenlik duvarı kapalı bu hatayı alıyorum

tamamdır bekliyoruzSezon 1-4, Win 11'de açılmaz. Birkaç gün içinde yeniden paketlenecek, linkler yenilenecek.
Hayır. Halen daha çözmeye çalışıyoruz bu sırada redux sürümüne getirdiğimiz yama ile oyunu daha kaliteli oynayabilirsiniz.turbo net sorunu çözüldümü
tmm knk unutmayın da beklerizHayır. Halen daha çözmeye çalışıyoruz bu sırada redux sürümüne getirdiğimiz yama ile oyunu daha kaliteli oynayabilirsiniz.
yenilendiği zaman bir bildirim alır mıyızSezon 1-4, Win 11'de açılmaz. Birkaç gün içinde yeniden paketlenecek, linkler yenilenecek.
Sosyal medyadan takip ediyorsanız alırsınız. Onun dışında düzeldiğinde buraya da yazarız.yenilendiği zaman bir bildirim alır mıyız
Çözümü için çalışıyoruz.hala da düzelmedi oyun ne zaman giderilecek sorun acaba bir hafta oldu neredeyse
Söylediğin şey sanırım mobile emulator gibi bir şeyarkadaşlar size bir bilgi PC oyunlarını winlator isimli uygulamadan oynayabiliyorsunuz , bu site oyunları için denemedim fakat 9kings isimli pc oyununu mobilde uzun süre oynadım. Deneyin belki işe yarar