Belli bir sıraya göre çeviriyoruz.Hocam 1 yıl olacak yakında güncelleme geleli nolur çevirin artık
Siz diyince fark ettim gerçekten bir yıldır bekliyormuşuz nerde kalmış bu oyunHocam 1 yıl olacak yakında güncelleme geleli nolur çevirin artık
Yapımcı sosyal medya hesaplarından açıklama yapmış olabilir.Siz diyince fark ettim gerçekten bir yıldır bekliyormuşuz nerde kalmış bu oyun
Yapımcı bölümleri çıkarmaya devam ediyor hatta yanlış hatırlamıyorsam iki hafta önce son bölümü de yayınladı ama nedense buraya gelmiyor. Başka siteden oynamak istemediğim için beklemedeyimSiz diyince fark ettim gerçekten bir yıldır bekliyormuşuz nerde kalmış bu oyun
Her iki taraftan da tatmin olacağın bir oyun. Yeni bölümlerinin foruma gelmesini de sabırla bekliyoruzoyun daha çok hikaye bazlımı sahneler çok mu azmı acaba
oyun daha çok hikaye bazlımı sahneler çok mu azmı acaba
bu oyun kolay kolay çıkmaz kanka nedense üvey evlat muamelesi görüyor sen şimdiden ingilizce öğrenmeye başla ben de öyle yapıyorum.Spam olmasın diye her gün yazmıyorum ama sabırsızlıkla bekliyoruz
ingilizce öğrenilir de hile falan oluyo forumdabu oyun kolay kolay çıkmaz kanka nedense üvey evlat muamelesi görüyor sen şimdiden ingilizce öğrenmeye başla ben de öyle yapıyorum.
yabancı sitelerde de illa hileli sürümleri vardıringilizce öğrenilir de hile falan oluyo forumda
komple final mi yaptı yoksa 3.sezon olacak mı?2.sezonuda bitti oyunun...
Çevirebilirseniz harika olur...