Yeni gelen sürümlerin çevirileri ile ikinci bölüme de ekleme olacak tabi ki. Kısa kalmaz.Oyunun ikinci bölümü çok mu kısa yoksa ben bir yerde yanlışlık mı yaptım? İlk bölüm oyun içinde yaklaşık 5 haftalık bir süreyi konu alırken ikinci bölüm 1 hafta falan bile sürmüyor.
Türkçe konusundan İngilizce oynayamazsın. Aşağıya İngilizce konusunu bıraktım, oradan indirebilirsin.İyi Çalışmalar. İngilizce altyazı seçeneğini bulamıyorum. İngilizce altyazı nasıl yapabilirim?
Hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar tekrardan.Türkçe konusundan İngilizce oynayamazsın. Aşağıya İngilizce konusunu bıraktım, oradan indirebilirsin.
Sunshine Love - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
GENEL BAKIŞ Tıpkı şu anki beş yıllık kız arkadaşınız Nicole gibi, bir gün duruşma avukatı olma umuduyla, prestijli bir hukuk firmasında hevesli bir genç ortaksınız.Ancak bu rüya, kız kardeşiniz sizi birdenbire çağırdığı anda askıya alındı, sizin için zor durumdaki otel işini kurtarmanıza yardım...adultoyunceviri.com
Rica ederim, iyi oyunlar size de.Hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar tekrardan.
Galeri ve en iyi tercihler yeşil olarak gözüküyorsa hile vardır ve aktiftir.2. bölümde hile butonu yok mu, bulamadım
Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.Oyun şahane üçüncü bölümü de çevrilir umarım.
Elbette gelecek yeni bölümü ancak net bir zaman aralığı veremiyoruz.Bu oyuna ilgi yok mu neden gelmiyor?
Sana katılmıyorum. Yapay zeka olmazsa en iyi ihtimal 2 ay daha bekleriz. O zamana kadar da oyunun yeni sürümü çıkar ve yine beklemek zorunda kalırız. Geç oynamak ve beklemektense yapay zeka daha yararlı olur bence.Yapay zeka olmasın hayır...Bekleyin yahu ne olucak azcık...Bu oyun yapay zeka çevirisi alırsa hiç oynanmaz...Çok fazla diyalog var yapay zeka hakkını veremez bu oyunun...
Beklemesi zor ama emeği de zor lütfen aceleye getirmeyin şu oyunu.
Yapay zeka olan bir oyun çevirmen çevirisine geçirilebilir ama çevrilen bir oyun yapay zeka çevirisine geçirilmez. Her oyun er ya da geç çevrilecek, sadece beklemeniz gerekiyor. Forumda sadece Türkçe yüze yakın oyun var. Yeni çıkartılacak oyunlar, güncellemesi gelen oyunlar derken hepsiyle aynı anda ilgilenmemiz mümkün değil.Sana katılmıyorum. Yapay zeka olmazsa en iyi ihtimal 2 ay daha bekleriz. O zamana kadar da oyunun yeni sürümü çıkar ve yine beklemek zorunda kalırız. Geç oynamak ve beklemektense yapay zeka daha yararlı olur bence.