Evet, güncel sürümdür.Bu sürüm oyunun güncel son sürümü mü acaba?
Görev yöneticisinden Turbo adlı programların işlemini durdurup, takrar giriş yapın.bu sorun yaşıyorum oyun açılmıyor
Ram veya depolamanız yeterli mi ? Çoğu oyun en az 4 gb ram ister.Oyunun animasyon olan sahneleri sürekli değilde 2 saniye oynayıp duruyor şu sorunu çözebilir misiniz acaba ?
Depolama veya ram de sıkıntı olacağını zannetmiyorum 12 gb ram ve 256 gb gibi oyun için yeterli alan var bu arada androidde oynuyorum oyunuRam veya depolamanız yeterli mi ? Çoğu oyun en az 4 gb ram ister.
Oyunu kaldırın ve android - data - adultoyunceviri - sunshine love oyun dosyasını silin ve oyunu tekrar yükleyin. Ama saveleriniz gidebilir yedek almayı unutmayın.Depolama veya ram de sıkıntı olacağını zannetmiyorum 12 gb ram ve 256 gb gibi oyun için yeterli alan var bu arada androidde oynuyorum oyunu
Peki bir deneyeyim ilgilendiğin için teşekkür ederimOyunu kaldırın ve android - data - adultoyunceviri - sunshine love oyun dosyasını silin ve oyunu tekrar yükleyin. Ama saveleriniz gidebilir yedek almayı unutmayın.
Rica ederim, iyi oyunlar.Peki bir deneyeyim ilgilendiğin için teşekkür ederim
Evet sorun hala devam ediyorRica ederim, iyi oyunlar.
Cihazınızla ilgili bir problem olabilir zira bu oyunda, böyle bir hata alan bir kullanıcımız olmadı. Ama ben yinede yazılımcımıza bir danışacağım.veya Mackenzie buna bir el atabilir misiniz ?
Cihaz modeli s20 ultra yukarı da özelliklerini belirttim cihazla ilgili bir sorun olacağını zannetmiyorum yine de ilgilendiğin için teşekkür ederimCihazınızla ilgili bir problem olabilir zira bu oyunda, böyle bir hata alan bir kullanıcımız olmadı. Ama ben yinede yazılımcımıza bir danışacağım.
Merhabalar, oyun yeni renpy versiyonuyla portlandığı için, bu tür hatalar meydana gelebiliyor. Eski Ranpy versiyonuyla portlanıp yakında linkler güncellenecektir, teşekkürler.Cihaz modeli s20 ultra yukarı da özelliklerini belirttim cihazla ilgili bir sorun olacağını zannetmiyorum yine de ilgilendiğin için teşekkür ederim
Sadece bu oyuna özel sıkıntı mı yoksa diğer oyunlarda aynı sıkıntı var mıMerhabalar, oyun yeni renpy versiyonuyla portlandığı için, bu tür hatalar meydana gelebiliyor. Eski Ranpy versiyonuyla portlanıp yakında linkler güncellenecektir, teşekkürler.
Bazı oyunlarda daha var bu sıkıntı maalesef.Sadece bu oyuna özel sıkıntı mı yoksa diğer oyunlarda aynı sıkıntı var mı