Bu normal bir şey. Bazı kayıt dosyalarında uyumsuzluk meydana gelebiliyor. Elle aldığınız kayıt dosyası bozuk ise, Oyun her seçimde otomatik kaydediyor o kayıtlardan biri muhakkak çalışıyor onu denemenizi öneririz. Onda da sorun yaşarsanız, Discord sunucumuzda, #Kayıt-dosyalanırınız kanalında kayıt dosyaları mevcut onlardan birini deneyebilirsiniz, iyi oyunlar.Oyunu bitirince siliyorum ve güncelleme gelince geri indiriyorum ama kayıt ettiğim hiçbir yerden devam edemiyorum ve hep ya oyundan atıyo ya da oyunu en başa sarıyo
Otomatik kayıt kısmını bulamadım malesef, hikaye baştan sarınca mecburen direkt sahneler üzerinden oynamak zorunda kaldım ki öyle de pek bi şey anlaşılmıyor.Bu normal bir şey. Bazı kayıt dosyalarında uyumsuzluk meydana gelebiliyor. Elle aldığınız kayıt dosyası bozuk ise, Oyun her seçimde otomatik kaydediyor o kayıtlardan biri muhakkak çalışıyor onu denemenizi öneririz. Onda da sorun yaşarsanız, Discord sunucumuzda, #Kayıt-dosyalanırınız kanalında kayıt dosyaları mevcut onlardan birini deneyebilirsiniz, iyi oyunlar.
Discord Sunucumuza katılmak İçin Tıkla.
Kayıt aldığınız yerin altında, sayfaları belirleyen rakamlar oluyor. O rakamların en başında ki '' O '' harfi, oyunun otomatik kayıt aldığı yerdir.Otomatik kayıt kısmını bulamadım malesef, hikaye baştan sarınca mecburen direkt sahneler üzerinden oynamak zorunda kaldım ki öyle de pek bi şey anlaşılmıyor.
Bunu yeni öğrendim. Çok teşekkürler yardımınız içinKayıt aldığınız yerin altında, sayfaları belirleyen rakamlar oluyor. O rakamların en başında ki '' O '' harfi, oyunun otomatik kayıt aldığı yerdir.
Rica ederim, iyi oyunlar.Bunu yeni öğrendim. Çok teşekkürler yardımınız için
Bruh ama yani, oyunun başındaki yerleri kaydetmiş ve onlar da açılmıyor.. anlaşılan oyunda bi sorun var. Yine de teşekkürlerRica ederim, iyi oyunlar.
Savein yeni sürüm ile uyumsuzdur. Aynı sorunu hepimiz yaşamak durumundayız maalesef Bende tekrar başladım çünkü yapımcının oyununda yaptığı değişiklikler sebebiyle savelerimiz çalışmıyorBruh ama yani, oyunun başındaki yerleri kaydetmiş ve onlar da açılmıyor.. anlaşılan oyunda bi sorun var. Yine de teşekkürler
Bruh ama yani, oyunun başındaki yerleri kaydetmiş ve onlar da açılmıyor.. anlaşılan oyunda bi sorun var. Yine de teşekkürler
MerhabaSavein yeni sürüm ile uyumsuzdur. Aynı sorunu hepimiz yaşamak durumundayız maalesef Bende tekrar başladım çünkü yapımcının oyununda yaptığı değişiklikler sebebiyle savelerimiz çalışmıyor
Merhaba
Genellikle Türkçe yama yüzünden kaynaklanan bir sorundur.Oyunun yapımcısı genel bir değişikliğe gitmemişse eğer, bir ihtimal sorun Türkçe yamalı sürümdür. İngilizce sürümünde kayıtlara kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Bu genel olarak olağan bir şeydir, yamalı sürümler uyumsuz olabiliyor ama başka türkçe yamalı sürümde ise uyumlu olabiliyor. Durum tamamen değişkendir, bu sürümde ben de kayıt hatası aldım ama ingilizce olarak devam ediyorum.
Maalesef, eski kaydınız yeni sürümle uyuşmuyor. Oyunun hızlı kaydettiği yer var, belki o kayıtlardan biri çalışıyordur.Kayıttan devam hatası ile bende karşılaştım yok mu bir çözümü
Herhangi bir bilgi yok maalesef.8.bölüm ne zaman çevrilir?
En kısa sürede düzeltilecektir, teşekkürler.google drive linki eski sürüm kalmış