MRainb0w
Yetkili
Ahmet112 Yaptığımız yamayı şifrelediğimiz için anti-virüs programları bunları virüs olarak algılıyor.
Şu anki sürümü en güncel sürüm bu sürüm 11 Aralıkda gelmiştir.Yeni sürüm geldi mi ? En son mc nin sevgilisi hotele geliyordu.
En son mcnin sevgilisi hotele geliyordu hala orada mı ?Şu anki sürümü en güncel sürüm bu sürüm 11 Aralıkda gelmiştir.
Oyunu hiç oynayamadığım için bilemiyorum ama yakın bir zamanda bu oyuna güncelleme geldi. Belkide sizin kaldığınız yerden güncelleme gelmiştir.En son mcnin sevgilisi hotele geliyordu hala orada mı ?
Teşekkür ederim.Oyunu hiç oynayamadığım için bilemiyorum ama yakın bir zamanda bu oyuna güncelleme geldi. Belkide sizin kaldığınız yerden güncelleme gelmiştir.
oyun güzel ya çok uzun süreside yok oynayın bence tam analı kızlı çorba içersiniz belkiHer seferinde indirip kaldığım yerden 3 adım ilerleyip devam etmeyip siliyorum bunu
Yorumun klaslığına bakoyun güzel ya çok uzun süreside yok oynayın bence tam analı kızlı çorba içersiniz belki
Zaten 6nın sonuna 7 bin bşlarında silip duruyorumoyun güzel ya çok uzun süreside yok oynayın bence tam analı kızlı çorba içersiniz belki
karakterlere kendin isim koyuyorsun ya ya diyorum ashley hangisiydi trisha hangisi )''Sunshine Love'' oyunun gelişimi iyi ilerliyor. Kadın karakterler gayet yerinde ve hoş görünüyor. İlk sezonun ardından hikaye de epey olaylar yaşandı. Ancak birinci sezonun yıldız kadın karakteri sarışın milf ''Ashley'' oldu. Destansı sezon finalini de baş kadın karakter tamamladı. Sanırım bu oyunun yapımcısı harem gibi seçeneği oyunlarına hiç dahil etmiyor, ne kadar da tuhaf bulsam da bu oyunda bir harem görsem fena olmazdı. Oyunda iki kadın karakter beğeniyorum baş kadın karakter ve ''Ashley'' bu ikisi de çok yakın olduklarından dolayı ancak fantastik alternatif bir hikaye yoluyla bu güzel hatunları bir ara da görebilirim.
Baş kadın karakter ve ''Ashley'' ile fantastik güzel render sahneler ve animasyonlar görmek isterdim. İkisi de ayrı ayrı özellikler taşıyor biri duygusal, sevimli, güzel ve romantik, ''Ashley'' ise tam bir sarışın afrodit dobra ve arzu doludur. Bunu görme ihtimali çok uzak gibi duruyor. Bunun nedeni ikinci sezon da bunun izlenimini verdiler gibi. Evet, ikinci sezon da yayınlandı ve Kızıl hatun ''Trisha'' sağlam giriş yaptı ve ikinci sezonda etkisini görebiliriz. Diğer kızıl hatun olan ''Svetlana'' ise şimdiden hikaye de izlerini bırakmaya başladı onun nasıl hareket edeceğini zamanla göreceğiz. Emeğinize sağlık.
Yeni bölüm geldiYeni bölüm mü geldi, yoksa çeviri güncellemesi mi ?
Merhaba, Karakter özel isimler sadece baş kadın karakter, onun kuzeni ve kilise papazının kızına verilebiliyor. Sanırım tablette olan karakter bilgi ekranında değiştirebiliyorsunuz.karakterlere kendin isim koyuyorsun ya ya diyorum ashley hangisiydi trisha hangisi )
Evet, devamı olan 2.bölüm çıktı.En son v00.08.1 i bitirmiştim. Bu oradan devam mı ediyor ?
ben hepsine bana ihanet eden kızların ismini verdimMerhaba, Karakter özel isimler sadece baş kadın karakter, onun kuzeni ve kilise papazının kızına verilebiliyor. Sanırım tablette olan karakter bilgi ekranında değiştirebiliyorsunuz.
''Ashley'' baş kadın karakterin annesi milf sarışın dansöz olan...
''Trisha'' ise ''Ashley'' kız kardeşidir oda kızıl saçlı milf olan...
Ücretli olmayacak mı peki ? beta da değil mi ?Yeni bölüm geldi