Sunshine Love Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Sunshine Love Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 2 0.01.5
MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Ahmet112 Yaptığımız yamayı şifrelediğimiz için anti-virüs programları bunları virüs olarak algılıyor.

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Yeni sürüm geldi mi ? En son mc nin sevgilisi hotele geliyordu.

YüceJordix

YüceJordix

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Her seferinde indirip kaldığım yerden 3 adım ilerleyip devam etmeyip siliyorum bunu

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
''Sunshine Love'' oyunun gelişimi iyi ilerliyor. Kadın karakterler gayet yerinde ve hoş görünüyor. İlk sezonun ardından hikaye de epey olaylar yaşandı. Ancak birinci sezonun yıldız kadın karakteri sarışın milf ''Ashley'' oldu. Destansı sezon finalini de baş kadın karakter tamamladı. Sanırım bu oyunun yapımcısı harem gibi seçeneği oyunlarına hiç dahil etmiyor, ne kadar da tuhaf bulsam da bu oyunda bir harem görsem fena olmazdı.o_O Oyunda iki kadın karakter beğeniyorum baş kadın karakter ve ''Ashley'' bu ikisi de çok yakın olduklarından dolayı ancak fantastik alternatif bir hikaye yoluyla bu güzel hatunları bir ara da görebilirim.:devilish::giggle:

Baş kadın karakter ve ''Ashley'' ile fantastik güzel render sahneler ve animasyonlar görmek isterdim.:unsure::whistle: İkisi de ayrı ayrı özellikler taşıyor biri duygusal, sevimli, güzel ve romantik, ''Ashley'' ise tam bir sarışın afrodit dobra ve arzu doludur.:giggle: Bunu görme ihtimali çok uzak gibi duruyor. Bunun nedeni ikinci sezon da bunun izlenimini verdiler gibi. Evet, ikinci sezon da yayınlandı ve Kızıl hatun ''Trisha'' sağlam giriş yaptı ve ikinci sezonda etkisini görebiliriz. Diğer kızıl hatun olan ''Svetlana'' ise şimdiden hikaye de izlerini bırakmaya başladı onun nasıl hareket edeceğini zamanla göreceğiz.:unsure: Emeğinize sağlık.:sneaky:(y)

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Yeni bölüm mü geldi, yoksa çeviri güncellemesi mi ?

hehe132

hehe132

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
''Sunshine Love'' oyunun gelişimi iyi ilerliyor. Kadın karakterler gayet yerinde ve hoş görünüyor. İlk sezonun ardından hikaye de epey olaylar yaşandı. Ancak birinci sezonun yıldız kadın karakteri sarışın milf ''Ashley'' oldu. Destansı sezon finalini de baş kadın karakter tamamladı. Sanırım bu oyunun yapımcısı harem gibi seçeneği oyunlarına hiç dahil etmiyor, ne kadar da tuhaf bulsam da bu oyunda bir harem görsem fena olmazdı.o_O Oyunda iki kadın karakter beğeniyorum baş kadın karakter ve ''Ashley'' bu ikisi de çok yakın olduklarından dolayı ancak fantastik alternatif bir hikaye yoluyla bu güzel hatunları bir ara da görebilirim.:devilish::giggle:

Baş kadın karakter ve ''Ashley'' ile fantastik güzel render sahneler ve animasyonlar görmek isterdim.:unsure::whistle: İkisi de ayrı ayrı özellikler taşıyor biri duygusal, sevimli, güzel ve romantik, ''Ashley'' ise tam bir sarışın afrodit dobra ve arzu doludur.:giggle: Bunu görme ihtimali çok uzak gibi duruyor. Bunun nedeni ikinci sezon da bunun izlenimini verdiler gibi. Evet, ikinci sezon da yayınlandı ve Kızıl hatun ''Trisha'' sağlam giriş yaptı ve ikinci sezonda etkisini görebiliriz. Diğer kızıl hatun olan ''Svetlana'' ise şimdiden hikaye de izlerini bırakmaya başladı onun nasıl hareket edeceğini zamanla göreceğiz.:unsure: Emeğinize sağlık.:sneaky:(y)
karakterlere kendin isim koyuyorsun ya ya diyorum ashley hangisiydi trisha hangisi :))

hehe132

hehe132

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu arada bu oyunda kadın karakterlere hangi ismi koydunuz kendi karakterinize hangi ismi koydunuz

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
karakterlere kendin isim koyuyorsun ya ya diyorum ashley hangisiydi trisha hangisi :))
Merhaba, Karakter özel isimler sadece baş kadın karakter, onun kuzeni ve kilise papazının kızına verilebiliyor. Sanırım tablette olan karakter bilgi ekranında değiştirebiliyorsunuz.:geek:

''Ashley'' baş kadın karakterin annesi milf sarışın dansöz olan...
''Trisha'' ise ''Ashley'' kız kardeşidir oda kızıl saçlı milf olan...

B

burbero

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
En son v00.08.1 i bitirmiştim. Bu oradan devam mı ediyor ?

hehe132

hehe132

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba, Karakter özel isimler sadece baş kadın karakter, onun kuzeni ve kilise papazının kızına verilebiliyor. Sanırım tablette olan karakter bilgi ekranında değiştirebiliyorsunuz.:geek:

''Ashley'' baş kadın karakterin annesi milf sarışın dansöz olan...
''Trisha'' ise ''Ashley'' kız kardeşidir oda kızıl saçlı milf olan...
ben hepsine bana ihanet eden kızların ismini verdim :D :D

Üst Alt