Summertime Saga Türkçe 21.0.0 - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 21.0.0

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
21.0.0 wip.6155
SkeppeR

SkeppeR

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Şu anda oyunun son hali bu şekilde, onlar güncelleme geldikçe açılacakmış. Yapımcısı böyle yaptı.
Reis bu remake ile eskisi arasındaki fark nedir şu şaheser oyuna bir ses efektleri eklemediler ya ona sinir oluyorum.

S

silici77

Pale Carnations Türkçe Beta
midnight final
My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Dreamland Türkçe 0.4
Taffy Tales Türkçe Erişimi
Kredi
0₺
SkeppeR Bildiğim kadarıyla tek fark render kalitesi.
sade render degil yeni eklentiler konular ve extra harita genişlmesi olacak su anlık ses yok ama eklenicektir
Debbie hamileligi gelicek

S

santi_gs

Summertime Saga Türkçe Erişimcisi
Kredi
61₺
Arkadaslar oyuna gıremıyorum. Cıhaz sayısı aşıldı dıye bır uyarı alıyorum baglanmıyor oyuna bu hatayı neden alıyorum

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
60₺
Arkadaslar oyuna gıremıyorum. Cıhaz sayısı aşıldı dıye bır uyarı alıyorum baglanmıyor oyuna bu hatayı neden alıyorum
Normalde hesaplarda 1 pc 1 mobil hakkı var. Discorda gel mackenzie'ye yaz sorunu o çözer

S

santi_gs

Kredi
61₺
oyunun son sürümünü indirdim oynadım biraz bazı karakterlerin sahneleri acikti sonra oyuna tekrar giriş yaptığım zaman kaybolmuş silinmiş yani normalmı bu? yada bir hatamı var...bazı sahneler kaldırılmıs galıba.son surumude indirdim ve remake öncesı dosyaıda indirdim ikiside farkli galba

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    781.7 KB · Görüntüleme: 10
S

santi_gs

Kredi
61₺
pizzacıda calıstıgım zaman oynanmıyor bole hata çıkıyor

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    250.9 KB · Görüntüleme: 4
Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
oyunun son sürümünü indirdim oynadım biraz bazı karakterlerin sahneleri acikti sonra oyuna tekrar giriş yaptığım zaman kaybolmuş silinmiş yani normalmı bu? yada bir hatamı var...bazı sahneler kaldırılmıs galıba.son surumude indirdim ve remake öncesı dosyaıda indirdim ikiside farkli galba
Oyunu Rardan çıkartmadan mı oynamaya çalışıyorsunuz?

S

santi_gs

Kredi
61₺
oyunu indirdim rar dosyasından cıkardım masa üstüne atım. oyunu biraz oyandım bazı sahneler acik idi oyundan çıktım tekrar oyuna girince hikayeler sifirlanıyor bunun çaresi nedir yada oyun kurucuları hatamı yapmıs ?bunu nasıl düzeltebilirim herdefasında sıfırlanacakmı böyle

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (12).png
    Ekran Görüntüsü (12).png
    880.9 KB · Görüntüleme: 11
  • Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    781.7 KB · Görüntüleme: 11
S

santi_gs

Kredi
61₺
oyunu tamamen nasıl sıfırlayabilirim bide oyle deneyeyım hereyi sıfırlayım tekrardayn oynyim.pcde nasıl silinir ön belegı temızleyip deneyeyim bilen varmi.

soundcore

soundcore

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunu tamamen nasıl sıfırlayabilirim bide oyle deneyeyım hereyi sıfırlayım tekrardayn oynyim.pcde nasıl silinir ön belegı temızleyip deneyeyim bilen varmi.
Hatırladığım kadarıyla 20.16 sürümüydü sanırım onu oynarsan kendin oynayarak hikayeyi ve karakter gelişimini ilerletiyorsun. 21.00 sürümü geliştirilme aşamasında olduğu için sana herşeyi veriyorlar. (para, karizma vb.) 20.16 sürümünü oyna, orada ana hikaye tamamlanmış. Tek sıkıntısı 21.00 sürümünde olan bazı mekanlar ve karakterler yok.

S

santi_gs

Kredi
61₺
Hatırladığım kadarıyla 20.16 sürümüydü sanırım onu oynarsan kendin oynayarak hikayeyi ve karakter gelişimini ilerletiyorsun. 21.00 sürümü geliştirilme aşamasında olduğu için sana herşeyi veriyorlar. (para, karizma vb.) 20.16 sürümünü oyna, orada ana hikaye tamamlanmış. Tek sıkıntısı 21.00 sürümünde olan bazı mekanlar ve karakterler yok.
evet oynadım bazı karekterler ve hıkyeler eksık ve para sıkıntıısda var yenı surumde mesela pizzacida calısamıyorsun hata veiyor bahcede calısamıyorsun.yenı surumu deneyım o zaman bakalım nereye kadar gelınecek.tesekurler bılgı ıcın

S

silici77

midnight final
Dreamland Türkçe 0.4
Taffy Tales Türkçe Erişimi
Kredi
0₺
3 ana karakter ve yan karakterler var daha . biz görürmüyüz bitişini bilemiyorum :D

Üst Alt