Son Konular
Karakterin günlüğünde yazması lazım bilgisayarının şifresi, eğer yazmıyorsa hikayesinde ilerlemek gerekiyor.jenny pc açılmıyor şifre kötü çocuk değil
Kral summertime saga türkçe erişimcisi nasıl olunuyor? bulamadım bir türlüjenny pc açılmıyor şifre kötü çocuk değil
Menüye gir aoc kredi al sekmesine tıkla gerekli işlemleri yap tutar hesaba geldiğinde mağazadan summertime paketi al. Oki dokiKral summertime saga türkçe erişimcisi nasıl olunuyor? bulamadım bir türlü
Ödeme sistemiyle alakalı konunun bağlantısını aşağıya bıraktım. Takıldığınız bir nokta veya aldığınız bir hata olursa destek talebi oluşturabilirsiniz.Kral summertime saga türkçe erişimcisi nasıl olunuyor? bulamadım bir türlü
adultoyunceviri.com Hocam mağazada summertime paketi yok onu bulamadım diyorum zatenMenüye gir aoc kredi al sekmesine tıkla gerekli işlemleri yap tutar hesaba geldiğinde mağazadan summertime paketi al. Oki doki
Artık yakın zamanda açılacağı vakit oyunları mağazadan kaldırıyoruz. Birkaç gün beklemeniz gerekmekte.Hocam mağazada summertime paketi yok onu bulamadım diyorum zaten
Yakın bir zamanda.oyun nezaman betadan çıkacak
Summer time Saga erken erişimine sahip değilseniz şu an oynayamazsınız.sorunsuz bir şekilde indirebildim ama bu oyuna erişiminiz bulunamamaktadı yazısıyla karşılaşıyorum. herhangi bir satın alım yapmama rağmen beni oyuna sokmuyor. lütfen biri artık açıklık getirsin bu duruma kafayı yemiş durumdayım.
Yakında erken erişimden çıkacak.erken erişimden ne zaman cıkar cıkmazsada bugun alabilirmyim bayadır oynamıorum özledim
tamam da onu nasıl alacağım onu soruyorum ben deSummer time Saga erken erişimine sahip değilseniz şu an oynayamazsınız.
Sanırım açıklayıcı olmadım. Şu an alamazsınız şu an beta sürecinin son aşamasında. Yakın bir zamanda herkesin erişimine çıkacak. Çıktığı vakit oynayabilirsiniz.tamam da onu nasıl alacağım onu soruyorum ben de