SkeppeR
Kayıtlı Üye
Reis bu remake ile eskisi arasındaki fark nedir şu şaheser oyuna bir ses efektleri eklemediler ya ona sinir oluyorum.Şu anda oyunun son hali bu şekilde, onlar güncelleme geldikçe açılacakmış. Yapımcısı böyle yaptı.
Son Konular
Reis bu remake ile eskisi arasındaki fark nedir şu şaheser oyuna bir ses efektleri eklemediler ya ona sinir oluyorum.Şu anda oyunun son hali bu şekilde, onlar güncelleme geldikçe açılacakmış. Yapımcısı böyle yaptı.
sade render degil yeni eklentiler konular ve extra harita genişlmesi olacak su anlık ses yok ama eklenicektirSkeppeR Bildiğim kadarıyla tek fark render kalitesi.
Normalde hesaplarda 1 pc 1 mobil hakkı var. Discorda gel mackenzie'ye yaz sorunu o çözerArkadaslar oyuna gıremıyorum. Cıhaz sayısı aşıldı dıye bır uyarı alıyorum baglanmıyor oyuna bu hatayı neden alıyorum
zaten tek pc de oynuyorum baska cıhazda hıc acmadım.bu sıtenın dıscortuna nerden ulasabılırımNormalde hesaplarda 1 pc 1 mobil hakkı var. Discorda gel mackenzie'ye yaz sorunu o çözer
Oyuna şu an girebilirsiniz. Bu gibi ichaz sınırı vb. olaylarda destek talebi açabilirsiniz.zaten tek pc de oynuyorum baska cıhazda hıc acmadım.bu sıtenın dıscortuna nerden ulasabılırım
Oyunu Rardan çıkartmadan mı oynamaya çalışıyorsunuz?oyunun son sürümünü indirdim oynadım biraz bazı karakterlerin sahneleri acikti sonra oyuna tekrar giriş yaptığım zaman kaybolmuş silinmiş yani normalmı bu? yada bir hatamı var...bazı sahneler kaldırılmıs galıba.son surumude indirdim ve remake öncesı dosyaıda indirdim ikiside farkli galba
rarda degil zaten dosya halindi iniyor ordan acip oynuyorumOyunu Rardan çıkartmadan mı oynamaya çalışıyorsunuz?
Hatırladığım kadarıyla 20.16 sürümüydü sanırım onu oynarsan kendin oynayarak hikayeyi ve karakter gelişimini ilerletiyorsun. 21.00 sürümü geliştirilme aşamasında olduğu için sana herşeyi veriyorlar. (para, karizma vb.) 20.16 sürümünü oyna, orada ana hikaye tamamlanmış. Tek sıkıntısı 21.00 sürümünde olan bazı mekanlar ve karakterler yok.oyunu tamamen nasıl sıfırlayabilirim bide oyle deneyeyım hereyi sıfırlayım tekrardayn oynyim.pcde nasıl silinir ön belegı temızleyip deneyeyim bilen varmi.
evet oynadım bazı karekterler ve hıkyeler eksık ve para sıkıntıısda var yenı surumde mesela pizzacida calısamıyorsun hata veiyor bahcede calısamıyorsun.yenı surumu deneyım o zaman bakalım nereye kadar gelınecek.tesekurler bılgı ıcınHatırladığım kadarıyla 20.16 sürümüydü sanırım onu oynarsan kendin oynayarak hikayeyi ve karakter gelişimini ilerletiyorsun. 21.00 sürümü geliştirilme aşamasında olduğu için sana herşeyi veriyorlar. (para, karizma vb.) 20.16 sürümünü oyna, orada ana hikaye tamamlanmış. Tek sıkıntısı 21.00 sürümünde olan bazı mekanlar ve karakterler yok.