Son Konular
Oyunun ana hikayesi final verdi zaten yan karakterler ile devam ediyor yapımcı. Bilgisayar konusunun ekstrem bir olayı yok belki büyük güncellemeyi aradan çıkardıktan sonra oraya da bir el atabiliroyunun muhtemelen yıllar önce indirdiğimde ana karakterin erkek arkadaşının evindeki bilgisayarına erişmeye çalıştığımda hata mesajı alıyordum "güncelleme ile erişilecek" gibisinden aradan yıllar geçemsine rağmen hala o bilgisayara erişim yok ve aynı mesajı alıyorum, oyun akışını etkileyecek bir detay mı bilmediğim için oyunu yıllardır final yapmasını bekliyorum ama yapmıyor![]()
admin bi bakabilirmisinadult oyun çeviri sayfasındann sonra hata veriyor yoksay diyince de intternet bağlantınız bulunmamaktadır diyor
Aşağıya bıraktığım konudan sorunun cevabını videolu şekilde öğrenebilirsin.bu aylinkleri nasıl geçiyoruz tıklıyorum tıklıyorum sürekli reklam çıkıyor. 20 defa bastım link açılmıyor hep reklam yolluyor tıkladıgımda
Gelen güncellemeler küçük ve hata düzeltmeleri büyük bir güncelleme gelecek o zaman siteye türkçesi eklenecek.Tam birbuçuk yıl oldu oyunun orijinali nerdeyse 2 güncelleme aldı şu oyunun yeni sürüm güncellemesini getirin artık
İnternetten seçmen gereken şeylere bakabilirsin rehberler varRap savaşını nası kazanıyoruz
roxxy'nin görevlerinde ilerledikçe ikna oluyorBide roxxy i nası sınava katmayı ikna edicez
Bu tarz hatalar bu oyunda baya sık karşımıza çıkabiliyor yapımcı büyük bir güncelleme çıkaracak o zaman yeni sürümünün çevirisi ile birlikte yükleyeceğiz siteye o zmana kadar yapacak bir şey yok.Oyun da belli biyere geldikten sonra hata verdi çık gir yapıyorum düzelmiyor hatayı bildir diyorum yine olmuyor 2 gündür giremiyorum.