KÖTÜÇOCUK : Jenny'nin PcBilgisayar şifreleri ne
ADULTOYUNCEVİRİ : Bizim Pc
(Eğer kızın Pc açılmazsa günlükte ilerlemeniz gerekli, 8-9 sayfa açılması lazım. Jenny'nin hikayesine devam etmeniz gerekiyor yani.)
Son Konular
KÖTÜÇOCUK : Jenny'nin PcBilgisayar şifreleri ne
knk bu dexter ın kıtabıda dolapta yok nerden bulabilirim söyleme şansın varmıOyunu 9 saat oynadım ve çok iyi devam edeceğim.
20.7 de geçemedim bende öncekilerde geçebiliyordum :/O görev hatalıydı sanırsam şu anda geçilemiyordu.
dexterin kitap erik ve bir kızdan aldıktan sonra ve dextere sorduktan sonra da gidip dolabını açacaksınknk bu dexter ın kıtabıda dolapta yok nerden bulabilirim söyleme şansın varmı
evetaga her yeni versiyon geldiğinde yeniden yüklemek mi lazım
Hamile kalıyorarkadaşlar 20.7 de tina hamile kalıyor mu sizde bende bir türlü çıkmıyor hamile ruleti midir nedir?![]()
bunda yoktu 20.8 den sonra büyük ihtimalle olur.Kimin bankaci karısı ve kreşe bakan kadın ile iliski açık mi ?
nasıl oldu ben şu anda pizzacıyı hamile bırakıp 2.ye geldim ama anladığım kadarıyla olaylar bittikten sonra mı tina hamile kalıyor?Hamile kalıyor
En son 30 Ekimde güncellendi.Yeni sürüm geldimi
Cadılar Bayramı için içerik eklendi, pek bir şey yok.Yeni bölüm Geldimi peki yoksa küçük ayrıntılarımı duzeldi
Oyunların APK'larını da silip telefonu yeniden başlatın.Telefonumdan oyunları silmeme rağmen hafızada yer kaplıyor yardımcı olur musunuz?