Gelecek fakat net bir tarih yok.Devamı gelmeyecek mi acaba
Martın ilk veya 2. haftası gelirYa ne zaman gelicek artık bu yeni güncelleme
Çok büyük bir fark beklemeyiniz bazı sahneler ve iyileştirmeler ekleniyor hikaye ilerliyor ama çok büyük şeyler yok.20.5 ile 20.7 çok farkı var mı
Cihazdan cihaza açılma süresi değişiklik gösteriyor ortalam 5-6 dakika sürüyor eğer oyunu arkaya attıysanız ya da daha uzun süre beklemenize rağmen açılmadıysa çıkıp tekrar giriniz.Yükleniyor ekranında kalıyor açılmıyor 10 dakika bekledim tık yok
başkan linke gite tıklıcan reklamı bekle boşsa kapat sonra gene linke tıkla genelde 2 incide indirme yeri geliyorarkadaşlar ben bu türkçe versiyonunu neden indiremiyorum? linklere tıklıyorum ama genelde reklam cıkıyor hep.... bir yardımcı olursanız sevinirim
sorunu çozdüm ilgin için teşekürler rar dan çıkarmayı unutmuşum ondna kaydet miyo muşAldığınız hatanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Cihazınıza bağlı olarak oyunun açılması 4-5 dakika kadar sürebilir.Oyuna giriyorum kayıt olupda adult cevırıcı ıcın teşekürler dıyo altda ama acmıyor
Linkler çalışıyor.Linkler bozuk mu
Kayıt dosyalarınızı silip girmeyi deneyin, sorun yaratıyor olabilirler.Selamlar oyuna girerken böyle kalıyor çözümünü bilen var mı Ekli dosyayı görüntüle 6335