G
GAARAZEUS
Kayıtlı Üye
donut için önce erald şişmana soracaksın sonra da aşağıdaki yumiye onların dediklerine göre alacaksınBeyler mia nın babası harolda nasıl bir donut alacaz bulamadım
donut için önce erald şişmana soracaksın sonra da aşağıdaki yumiye onların dediklerine göre alacaksınBeyler mia nın babası harolda nasıl bir donut alacaz bulamadım
yeni karakter 3(4 gibi de olabilir razın kızını da sayarsak ) tane geliyor kızları soruyorsan bir de bazı hikayelere ekleme gelecek eve ile ablasını çok merak ediyorum
onun için odette ile ilerleme kaydettikten sonra sana bir gün söyleyene kadar bekleyeceksin orası biraz zorluyor yeniden başladıysanselam mezarlıkda wampir mağrasına gidemiyorum nasıl gidicem _
Moderatör bir şey soracağım ingilizce olan kısım düzeltilmemiş sanki? Neresi diye soracak olursan Erik ile Rumpun evini gözetlediğimiz kısımda iwanka ile ilgiliCadılar Bayramı için içerik eklendi, pek bir şey yok.
nasıl oldu ben şu anda pizzacıyı hamile bırakıp 2.ye geldim ama anladığım kadarıyla olaylar bittikten sonra mı tina hamile kalıyor?
Geri bildiriminiz için teşekkürler, ingilizce kısımlar kaldı ise çevrilecektir.Moderatör bir şey soracağım ingilizce olan kısım düzeltilmemiş sanki? Neresi diye soracak olursan Erik ile Rumpun evini gözetlediğimiz kısımda iwanka ile ilgili
çok şugaryeni karakter 3(4 gibi de olabilir razın kızını da sayarsak ) tane geliyor kızları soruyorsan bir de bazı hikayelere ekleme gelecek eve ile ablasını çok merak ediyorum
Aga 2D olan ve bu kadar iyi olan bir yokEkli dosyayı görüntüle 4388
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 30.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.7
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.18 GB
Oyun Boyutu APK: 593 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.Ekli dosyayı görüntüle 2890 Ekli dosyayı görüntüle 2891 Ekli dosyayı görüntüle 2892
Oyunun görevlerinde takılanlar ''Rehberler'' bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15 Ekli dosyayı görüntüle 10
1.hafta veya 2.hafta gibi olur 75 oldu yüzdelik kısımguncelleme mart basinda gelir mi?
Bendede aynı sorun var bekliyorum değişen bişey yokYapımcı kaynaklı bir sorun oyun uzun bir süre bekletiyor açılırken.
tabi bunun türkçeye çevirilmesinide bekliyicez20.5 te bitirip devamında 20.7 indirdim ama hiç bişi değişmedi bu güncellemelerde acab bişi eklemiyolar mı yoksa benmi farketmedim. Odette ile yeni sahne gelmiş diyolar gelmemiş
Ekli dosyayı görüntüle 4388
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 30.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.7
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.18 GB
Oyun Boyutu APK: 593 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.Ekli dosyayı görüntüle 2890 Ekli dosyayı görüntüle 2891 link çıkıyor
Oyunun görevlerinde takılanlar ''Rehberler'' bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15 Ekli dosyayı görüntüle 10
Yazdığımı doğru yaparsanız oluyor.Olmuyor denedim